25 / 04 / 2024

Mercedes GLC'nin fiyatı dudak uçuklatıyor! Sadece 1 ayda 103 bin TL zam geldi! İşte 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Mercedes GLC'nin fiyatı dudak uçuklatıyor! Sadece 1 ayda 103 bin TL zam geldi! İşte 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Mercedes-Benz’in en yeni modellerinden biri olan 2022 model GLC SUV’un kasım ayı fiyatı yayımlandı. İşte, Mercedes-Benz GLC'nin 24 Kasım 2022 fiyat listesi…



Mercedes-Benz’in en yeni modellerinden biri olan GLC SUV’un kasım ayı fiyatı açıklandı. Mercedes GLC'ye sadece bir ayda 103 bin TL zam geldiği ortaya çıktı. Yeni Mercedes-Benz GLC SUV’un ön kısmı, krom çerçeveli ve dikey çıtalı bir radyatör kaplamasının yanı sıra genişliği vurgulayan doğrudan bitişik farlarla sportifliğiyle dikkat çekiyor. Merkezi olarak yerleştirilmiş Mercedes-Benz yıldızı, çarpıcı ön tasarımın tanıdık ayrıntısı olarak dikkatleri çekiyor.

Mercedes GLC nin fiyatı dudak uçuklatıyor! Sadece 1 ayda 103 bin TL zam geldi! İşte 24 Kasım 2022 fiyat listesi
İster açık ister kapalı olarak tutabilecek panoramik sunroof ile etkileyici özgürlük hissini deneyimlerken, iç mekanda açık bir ambiyansın keyfini sürebilirsiniz. Yeni GLC SUV’un cömert sunroofu, dışarıdan bakıldığında da beğeni topluyor, dış mekana hafiflik ve seçkinlik katarak dikkat çekiyor.

Mercedes-Benz GLC SUV'un iki parçalı arka farları; yüksek kaliteli, üç boyutlu tam LED ışık olarak özel tasarlandı. Pratik iki parçalı tasarım, daha geniş bir arka kapağa ile daha büyük bir yükleme alanına yer sağlıyor. Diğer taraftan ışıkların modern ve ince tasarımı, hareketsiz dururken bile dinamizmiyle dikkat çekiyor.

Peki Mercedes-Benz GLC'nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz GLC'nin teknik özellikleri ve 24 Kasım 2022 fiyat listesi…
 


Geri Dön