23 / 04 / 2024

Mercedes yeni CLS'nin fiyatları ne durumda? İşte Mercedes yeni CLS, 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mercedes yeni CLS'nin fiyatları ne durumda? İşte Mercedes yeni CLS, 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye otomobil pazarında gözde olan Mercedes'in yeni CLS modellerinin fiyat listesi Aralık ayında da değişti. İşte Mercedes yeni CLS, 24 Aralık 2022 fiyat listesi...



Alman markası ve dünya otomotiv devi Mercedes, Yeni CLS modelinin Aralık ayı fiyat listesini yeniledi. Göz alıcı tasarımı ile kendi segmentinde öne çıkan Mercedes CLS otomobili bir kez daha zamlandı. Peki Mercedes CLS'nin yeni fiyat listesi nasıl değişti? İşte detaylar..

Mercedes CLS, LED dinamik şekildeki farları, renkli ambiyans aydınlatması olması ve yıldız desenli AMG radyatör ızgarasıyla otomobilseverleri kısa sürede etkisi altına alıyor.

Kişiselleştirilebilir renk seçenekleri ile de satışta olan Mercedes Yeni CLS modelinin fiyatı sıfır km otomobil almak isteyen vatandaşlar araştırılmaya devam ediyor. Modernliği ve lüksü birlikte sunan Mercedes CLS, öne çıkan tasarımı ile alıcısına sorunsuz bir sürüş deneyimi vadediyor. Aynı zamanda birçok sayıda donanım seçeneği sayesinde, araç tamamen yolcularının isteklerine göre de özelleştirilebiliyor.

Yeni CLS, çok sayıda seçenek ile bütün duyuları etkileyen eşsiz bir konfor deneyimi sunuyor. Akıllı yardımcı sistemler ve teknik yenilikler, her sürüşe benzersiz bir rahatlık katıyor. Bütün bu teknolojik olanaklar sadece bir şeye konsantre olabilmek için tasarlanmış durumda; o da hedefe rahatça ulaşmaya.

Peki, Mercedes Yeni CLS'nin teknik özellikler, neler? İşte Mercedes Yeni CLS teknik özellikleri ve 24 Aralık 2022 fiyat listesi...


 


Geri Dön