29 / 03 / 2024

Opel Grandland'e 28 bin TL'lik Aralık zammı geldi! İşte 0 faizli Grandland 7 Aralık 2022 fiyat listesi!  

Opel Grandland'e 28 bin TL'lik Aralık zammı geldi! İşte 0 faizli Grandland 7 Aralık 2022 fiyat listesi!  

Yeni Opel Grandland'e tam 28 bin TL'lik Aralık zammı geldi. Peki 0 faiz imkanı sağlanan Opel Grandland'in Aralık 2022 ayı fiyatları ne kadar? İşte 0 faizli Grandland 7 Aralık 2022 fiyat listesi...



Alman otomobil devi Opel'in Grandland modeline bu ay tam tamına 35 bin TL zam geldi. Fiyat listesi en çok merak edilen ve araştırılan modeller arasında yer alan Opel Grandland'de 0 faiz fırsatı sunuluyor. 

Peki 0 faiz imkanı sağlanan Opel Grandland'in Aralık 2022 ayı fiyatları ne kadar? İşte 0 faizli Grandland 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Opel'in SUV segmentinde üretmiş olduğu araçlardan amiral gemisi şeklinde bilinen Grandland'in Aralık ayı fiyatları da belli oldu. SUV severlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı Opel Grandland'e bu ay tam 28 bin TL zam geldi.

Opel Grandland e 28 bin TL lik Aralık zammı geldi! İşte 0 faizli Grandland 7 Aralık 2022 fiyat listesi!  

Verilen bilgilere göre, Opel Grandland, SUV sınıfı araçlardan beklenen geniş yaşam alanı, akıllı ve güncel teknolojilerle dikkat çekerken söz konusu araç, güvenlik özellikleriyle de ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda benzerlerinden de sıyrılıyor. 

Şık tasarımı ve yenilikçi teknolojileri ile dikkat çeken Opel Grandland'de gece görüş sistemi, IntelliLux LED Pixel Farlar, benzinli ve dizel motor opsiyonları mevcut.


Geri Dön