25 / 04 / 2024

Merkez Ankara ofis etabı satışta!

Merkez Ankara ofis etabı satışta!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler satışa çıktı. Projede fiyatlar 533 bin TL'den başlıyor...



 

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Merkez  Ankara  projesindeki ofisler bugün gerçekleştirilen toplantıyla satışa sunuldu. Tek parselde 1 milyon 200 bin inşaat alanına sahip Türkiye'nin en büyük karma kullanım projesi olan Merkez Ankara projesinde  17 tane bina zemin altında birleşiyor.

Merkez Ankara ofis etabının tanıtım toplantısında konuşan Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan yaptığı açıklamada, "Karma kullanımlı projeler modern mimarinin son trendi olarak görülüyor. Biz karma projelerin ilkini Next Level projemizle kazandırdık, şu anda da Ankara'nın en değerli projesi diyebilirim. Next Level projemiz Ankara'nın gayrimenkul sektörüne soluk getiren bir hamle olmuştur. Şimdi Merkez Ankara projemizle modern mimarinin son trendi olan karma kullanımlı projelerin tek parselde en büyük olanını Ankara'ya kazandırmış olacağız" dedi.

Merkez Ankara ofis etabı satışta!

Karma kullanımlı projelere de değinen Erdoğan, "Karma kullanımlı ne demek? Üstteki binalar aşağıda birleşiyor. 17 tane bina zemin altında birleşiyor ve tek binaya dönüşüyor. Bu karma kullanım projelerin o yüzden dünyada çok ayrı bir yeri var. Merkez Ankara projemiz için dünyanın en iyileriyle Türkiye'nin en iyilerini bir araya gertirerek aylarca hatta yıllarca süren projelendirme çalışmalarıyla projeyi ortaya çıkardık. Bu tarz kalma kullanımlı projelerin en önemli özelliklerinden bir  de lokasyıonlarıdır. Bu tarz projeler merkezi lokasyonlarda olmalıdır. Projemiz Ankara'nın merkezinde yükseliyor. böyle bir lokasyonda böyle bir konseptte projeyi hayata geçirince de beklediğimizden daha iyi bir ilgiyle karşılaştık. 1.7 milyon metrekare park alanından bahsediyoruz, projemizin bulunduğu lokasyon Ankara'nın bütün adliyelerini bir arada toplayacak adalet sarayı, Ankara'nın şehir hastaneleri yatırımları var bunlar bize çok yakın lokasyondalar. Ankara'nın eski üniversite hastaneleri ve köklü üniversiteleri komşumuz" dedi.

Erdoğan, "Merkez Ankara projemiz şu ana kadar konut yatırımı yapanlara ciddi kazançlar sağladı. Bundan sonra da sağlayacak. Ayrıca bugün itibariyle topraktan satış dediğimiz ofislerde lansman fırsatlarını sunuyor olacağız. Ofislere yatırım yapacaklar için az önce anlattığım özellikler çok önemli özellikler. Şehir dünyasında en önemli şey artık ulaşım, metro hatları,  yeni yapılan başkentray hattı bizim komşumuz bunlarla bütün Ankara'nın her köşesine ulaşım imkanı var. Ayrıca çok önemli bişey Ankara'nın yüksek hızlı tren garı bizim komşumuz." dedi.

Erdoğan sözlerine şu şekilde devam etti: "Bu kadar önemli bir lokasyonda bu kadar karma kullanımlı proje geliştirdik gerçekten konut tarafının lansmanının 1 yıl önce yaptık, bu 1 yıl içerisinde 1070 konut sattık yüzde 75 satış oranına ulaştık. Bu da bizim bu kadar uzun uzun anlattığımız ama altını çizmeden edemediğimiz özellikler insanlar tarafından fark ediliyor ve talep de geliyor. En durağan dönemlerde bile bizim projemizin satışları durmadı. Emlak Konut Hayallerini Erteleme kampanyasında Emlak Konut'un lider satan projesi bu proje oldu. Yaklaşık olarak 600 konut sattık 2 ay içerisinde, bu çok kısa zaman diliminde çok büyük bir satış. Bu kampanyalara destek veren kamu bankalarına da teşekkür etmemiz lazım"

Merkez Ankara ofis etabı satışta

Merkez Ankara 125 dönüm araziden oluşuyor, 125 dönümün anayol tarafından kalan 35 dönümlük kısmı ofis etabını oluşturuyor. Merkez Ankara ofis etabında 3 tane iş kulesi yükseliyor. 3 tane iş kulesinden oluşan ofis etabının adı ofis park olarak belirlendi. Merkez Ankara ofis etabı 48 katlı Süper Kule, 32'şer katlı Teras Ofis Kulesi, Kolektif Ofis Kulesi'nden oluşuyor.

Merkez Ankara projesinin ofis etabıyla da ilgili konuşan Fatih Erdoğan,  250 bin metrekare zemin üzerinde zemin altında 150 bin metrekare toplam 400 bin metrekarelik ofis parkıyla Ankaralıların karşısına çıkıyoruz 1302 adet ofis, bunların 914'ünü satışa açıyoruz. ilk etapta teslim edeceğimiz ofisleri 2023 yılında teslim edeceğiz. Fiyat olarak da 533 bin TL'den başlıyor. KDV haric şu anda çok önemli bir lansman kampanyasıyla giriyoruz. Biliyorsunuz konut kampanyalarında çok önemli bir başarı yakaladık bu başarının en önemli sebeplerinin başında düşük peşinat düşük faiz ve uzun vade yatıyordu. Biz konut kampanyasını ne yaparız da ofise uyarlarız diye düşündük. Emlak Konut bünyesinde vadelendirme yaparak yüzde 5 peşinatla ofis alınabiliyor. Taksitler 3. yıldan başlıyor. İlk 2 yıl taksit ödemesi yok bu ilk 2 yılın vade farkını da biz karşılıyoruz. 120 ay taksitli ofisler alınabiliyor. 0,99 oranla. 0,99 ticari vadelendirmede gerçekten çok değerli ve önemli bir oran.

63 metrekare 448 metrekare arasında birleştirme seçenekleriyle daha büyük ofisler de oluşturulabildiğini söyleyen Erdoğan, teslimlerin 2023 yılında gerçekleşeceğini de sözlerine ekledi.

 

Web: https://www.merkezankara.com.tr/

 

Fatih Erdoğan: İnşaat sektörüne sahip çıkılmalı!


Geri Dön