23 / 04 / 2024

Fatih Erdoğan: İnşaat sektörüne sahip çıkılmalı!

Fatih Erdoğan: İnşaat sektörüne sahip çıkılmalı!

Ankara'da hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler bugün gerçekleştirilen toplantıyla satışa sunuldu. Yapılan toplantıda konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yaptığı açıklamada inşaat sektörüne sahip çıkılması gerektiğini söyledi.



Başkent Ankara'da hayata geçirilen Merkez  Ankara  projesindeki ofisler bugün gerçekleştirilen toplantıyla satışa sunuldu. Yapılan toplantıda konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan yaptığı açıklamada inşaat sektörüne sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Sözlerine, "Bir deprem gerçeğimiz var, büyük bir sınavdan geçtik ve bir şehrimizde daha depremin ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk." cümlesiyle başlayan Fatih Erdoğan, "Her depremden sonra aynı şeyleri konuşuyoruz ama ben de bu konuda bir kaç şey söylemek istiyorum. İnşaat sektörü ülkemiz açısından hem ekonomik anlamda katkıları olan bir sektör hem de bir bel kemiği. İnşaat sektörü ülkemiz için çok büyük bir değer" dedi.

İnşaat sektörüne ve yardımcı sektörlere sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Erdoğan, "İnşaat sektörüyle alakalı gayrimenkul sektörüyle alakalı hizmet veren herkese teşekkür etmemiz lazım. Sizler de bizleri takip edip yaptığımız işleri halkımıza anlatıyorsunuz. Sektöre yönelik eleştiriler oluyor. Elbette istisnalar olacaktır, istisnalar kaideyi bozmaz. İnşaat sektörü gözbebeğimizdir ben de bunun  altını kalın kalın çizmek istiyorum." dedi.

 

İnşaat sektörü son iki aydan umutlu!


Geri Dön