20 / 04 / 2024

Hilti ON!Track uygulaması inşaat sektörüne kolaylık sağlıyor!

Hilti ON!Track uygulaması inşaat sektörüne kolaylık sağlıyor!

  İnşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, inşaat profesyonellerinin en büyük sorunlarından biri olan ekipman yönetimi konusunda geliştirdiği ON!Track uygulamasıyla sektöre büyük bir kolaylık sunuyor. 



Hilti yeni nesil hizmet anlayışıyla inşaat sektörüne yüksek katma değer sağlıyor. Ekipman yönetimi konusunda geliştirilen ON!Track uygulaması sektöre kolaylık sağlıyor.

Hilti, şantiyelerde ayda ortalama 30 saatin ekipman aramak için harcandığını ve müşterilerinin yüzde 65’inin gerekli sertifikalarını, belgelerini ve bakım tarihlerini takip edemediklerini belirliyor. Hilti kaybolan ekipmanlar nedeniyle ise yılda yaklaşık 40 bin TL’nin çöpe gittiğine dikkat çekiyor. 

Bu gibi sorunlara çözüm olaak geliştirilen ve şirketlerin envanterlerinde bulunan tüm ekipmanları kontrol etmelerini mümkün kılan ekipman yönetimi sistemi Hilti ON!Track sayesinde; basılı kopyalar, excel sayfaları, yoğun manüel çalışma dönemleri ve uzun zaman alan stok kontrolleri tarihe karışıyor.
 
Hilti ON!Track mobil uygulamasında bulunan tarayıcı yardımıyla okunduğu sistem kullanıcıların cep telefonu ve web tarayıcıları üzerinden kolaylıkla güncel kayıtlara erişmelerini sağlıyor.

Tam bir envanter kaydı tutuyor

Herhangi bir zamanda ekipmanların nerede olduklarını, mevcut durumlarını ve hangi çalışanın sorumluluğunda olduklarını gösteren tam bir envanter kaydı  tutan Hilti ON!Track inşaat sektörünün işini kolaylaştırıyor. 


Geri Dön