28 / 03 / 2024

Merkez Ankara projesi fiyat bilgisi!

Merkez Ankara projesi fiyat bilgisi!

Merkez Ankara projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Pasifik İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.



Merkez  Ankara  projesi başkent Ankara'da inşa ediliyor. Satışların başladığı proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle yükseliyor.

Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Merkez Ankara projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

1.700 dönüm büyüklüğe sahip AKM Millet Bahçesi’ne komşu olarak yükselen Merkez Ankara projesinde konut ofis, alışveriş alanları ve otel bulunuyor.

Merkez Ankara projesi fiyat bilgisi!
Merkez Ankara projesi fiyat bilgisi metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Minimum konut bedelinin 500 bin TL olarak belirlendiği proje 500 metre uzunlığundaki alışveriş caddesiyle de dikkat çekiyor.

Pasifik İnşaat Merkez Ankara projesinde 10 blokta toplam 1.425 adet konuta yer veriliyor.

2+1'den, 6+1'e kadar farklı daire tiplerinden meydana gelen 824 adet aile konutu ile 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutlardan oluşan 601 adet şehir süitlerinin bulunduğu Merkez Ankara A-B ve C olmak üzere 3 etapta hayata geçirilecek. Projenin ilk etap teslimleri 2021 yılı sonunda gerçekleştirilecek.

Merkez Ankara projesi için belirlenen ödeme planı kapsamında 1 milyon TL'ye kadar yüzde 0,99 faiz imkanından faydalanabiliyor. Yüzde 80'lik kısmı için banka kredisi kullanılan Merkez Ankara için kalan yüzde 20'lik kısmın yüzde 5'lik bölümü peşin olarak ödeniyor, kalan yüzde 15'lik kısım ise 1 sene sonra ödeniyor.

Merkez Ankara iletişim:
Web: http://merkezankara.com.tr/
Telefon: 444 05 06

 

Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön