18 / 04 / 2024

Merkez Ankara projesi lokasyon!

Merkez Ankara projesi lokasyon!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Merkez Ankara

Merkez Ankara projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede konutların metrekare fiyatları 5 bin 500 TL'den başlıyor...



Ankara'da  Pasifik İnşaat  imzasıyla yükselen  Merkez Ankara   projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesinde hayata geçiriliyor. 

Merkez  Ankara  projesinde toplam 10 blok ve bin 425 daire bulunuyor.

Merkez Ankara  projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Merkez Ankara fiyat bilgisinden önce proje detaylarına değinelim...

Merkez Ankara projesinde konut, otel ve alışveriş alanlarına yer veriliyor.

10 blok ve toplam bin 425 dairenin bulunduğu Merkez Ankara projesi, 500 metre uzunluğundaki alışveriş caddesiyle ön plana çıkıyor. 

2+1'den 6+1'e kadar olan konut tiplerine yer verilen projede 824 aile konutu ve 1+1 ya da 2+1 dairelerden oluşan 601 adet şehir suiti mevcut. 

Merkez Ankara projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje, bin 700 dönüm büyüklükte bir alanda inşa ediliyor. 

Pasifik İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Merkez Ankara projesinde A-B ve C şeklinde 3 etap olacak. Merkez Ankara projesi 125 dönümlük alana ve Türkiye'nin en büyük karma yaşam projesi olma unvanına sahip.

Merkez Ankara projesi güncel fiyat listesi 2020!

Merkez Ankara projesinde konutlar, metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede daire fiyatları 500 bin lira.  

İlk etap teslimlerinin 2021'de yapılması hedefleniyor.

Emlak Konut GYO ve Pasifik İnşaat işbirliğinde yükselen Merkez Ankara projesinde, 1 milyon TL'ye kadar olan konutlar için yüzde 0.69 faiz kampanyasından faydalanma imkanı bulunuyor. Aynı zamanda 24 ay ödemesiz dönem sağlanıyor.

Merkez Ankara projesi nerede?

Merkez Ankara projesi lokasyon!

AKM Millet Bahçesi'ne komşu şekilde inşa edilen Merkez Ankara projesi, Ankara Yenimahalle'de Ego Garajı Arsası'nda konumlanıyor.

Web Adresi: https://www.merkezankara.com.tr/


projeye sor



Geri Dön