20 / 04 / 2024

Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni kampanya! 

Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni kampanya! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın en çok satan projesi olan Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni bir kampanya başladı.



Emlak Konut GYO projeleri arasında 1 milyar 684 milyon 182 bin 593 TL değerinde satış hasılatı ve 1.121 adet bağımsız bölüm satış adedi ile  2020'nin şampiyonu olan Merkez  Ankara  projesi 2021'e de çok özel bir kampanya ile girdi.

Emlak Konut GYO güvencesi ve Pasifik vizyonuyla hayata geçirilen  ve tek parselde Türkiye’nin en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara’dan ev ve ofis sahibi olmak isteyen vatandaşlar 0,99 oran ile banka kredisi olmadan Emlak Konut bünyesinde, konutlarda 60 ay, ofislerde 96 ay vade fırsatlarından  faydalanacak.

Pasifik İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ersin Babacan, Merkez Ankara ptojesinin 2020'nin yaz aylarında gerçekleştirilen konut kampanyalarında satış rekorları kırdığını hatırlatarak, Kasım'da gerçekleştirdikleri ofis lansmanında da çok yoğun bir satış gerçekleştirdiklerini ve Türkiye genelindeki gayrimenkul yatırımcılarının projeye ilgisinin yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Merkez Ankara da 0,99 vade oranlı yeni kampanya! 

Dünyanın önde gelen mimarlık ofislerinden New York merkezli KPF tarafından tasarlanan konut, ofis, açık hava alışveriş merkezi ve otel fonksiyonlarından meydana gelen Merkez Ankara projesi, başkent Ankara'nın tarihi ve gerçek merkezinde 1,7 milyon metrekarelik Millet Bahçesi’ne komşu konumuyla şehrin merkezinde doğayla iç içe bir iş ve yaşam merkezi olma fırsatı da sunuyor. Merkez Ankara projesi kentin kalabalığına karışmadan, trafikte zaman harcamadan seçkin mağazaları, restoranları, kafeleri ve 600 metrelik açık hava alışveriş nedeniyle güvenli ve keyifli alışveriş olanağı sunuyor.    

Dünyaca ünlü mimarların tasarımıyla 1 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar değişen büyüklükte, önü açık, her biri balkonlu ya da teraslı yaşama değer katan ferah ve şık konutların yer aldığı Merkez Ankara projesinde yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness merkezleri, yüzme havuzları, çocuklara özel oyun alanları mevcut.

‘Yeni nesil ofis parkı’ Merkez Ankara’da


Merkez Ankara ofisleri “yeni nesil ofis parkı” konseptiyle üç farklı blokta bin 302 bağımsız bölümden meydana geliyor. İkonik tasarımıyla sadece başkent Ankara’nın değil, Türkiye’nin simge binalarından biri olacak Süper Kulesi’yle göz dolduran Merkez Ankara, her ofis için kendine ait açık alanlar sunan Teras Ofis Kulesi ve içi yapılı teslim seçeneği bulunan kompakt ve kullanışlı alanlarıyla ‘Kolektif Ofis Kulesi’yle iş dünyasının kalbinin attığı bir merkez olacak.

Ofis sakinlerinin merkezdeki tüm sosyal ve kültürel imkânlardan yararlanılabileceği Merkez Ankara projesinde konforlu dinlenme alanları, kış bahçeleri ve şehir manzarası ile iş yaşamına keyif katan efektif alan çözümleri, ulaşım kolaylığı ve altyapı sistemleriyle de eşsiz bir iş ortamı sunuluyor.
 

Web: https://www.merkezankara.com.tr/


Geri Dön