20 / 04 / 2024

Merkez Ankara faiz kampanyası

Merkez Ankara faiz kampanyası

Emlak Konut GYO projeleri arasında 2020'nin şampiyonu olan Merkez Ankara'da 0,99 oranla banka kredisi olmadan, konutlarda 60 ay, ofislerde 96 ay vade fırsatı sunuluyor.

Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni kampanya! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın en çok satan projesi olan Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni bir kampanya başladı.

Merkez Ankara'nın toplam geliri 4.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'nın asgari şirket payı toplam geliri 4.4 milyar TL'yi aştı. İşte o son dakika gelişmesi ve projeyle ilgili tüm detaylar...

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Piyasaların yönünü belirleyecek olan Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları dalgalanmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Yatırımcılar dikkat! İşte 25 Ocak 2024 altın fiyatları.

Merkez Ankara projesi 6 ayda 828.7 milyon TL değerlendi! 

Merkez Ankara projesinin 2023 yıl sonu pazar değeri belli oldu. Peki Merkez Ankara'nın değeri ne kadar arttı? Projenin 2023 yıl sonu değeri kaç TL oldu? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı! 

Merkez Ankara projesinde L1, L2 ve L3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte o gelişmenşn detayları... 

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan faiz yorumu geldi. Kurtoğlu ''Sadece para ve döviz poltikiları ile bu badireyi atlatamayız'' diyerek Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'e seslendi. 

Ekonomist Atilla Yeşilada Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı! 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı bugün saat 14:00'da açıklanacak. Bankanın faiz kararı ile ilgili ekonomist Atilla Yeşilada faiz beklentisini açıkladı. 

Yabancı kurumlar Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı! Altın ve dolarda yön nasıl olur?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yarın gerçekleştireceği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı kararı yatırımcıların odağında. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Altın ve dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fırladı! Çeyrek altın resmen uçtu! 23 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı öncesi resmen fırladı. Çeyrek altın fiyatı ise adeta uçuşa geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 23 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, karar ne olur? İşte 2023 TCMB Ekim ayı faiz kararı beklentisi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Faiz kararı altın, dolar ve borsa piyasalarını şekillendirecek. Milyonların gözü Merkez Bankası'nın faiz kararında. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 TCMB Ekim ayı faiz kararı beklentisi.

Merkez Bankası faiz kararından sonra Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması: Dolar 29 TL hayırlı olsun!

Merkez Bankası faiz kararı açıklanır açıklanmaz gözler dolar kuruna çevrildi. Milyonlarca kişi dolar kurunun yükselip yükselmediğini araştırırken, Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba gibi '' Dolar 29 TL hayırlı olsun'' yorumu geldi. İşte son dakika Selçuk Geçer'in o açıklaması...

Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur?

Piyasalar tarafından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı merakla bekleniyor. Peki Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur? İşte merak edilenler..

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Eylül Çarşamba altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Standard Chartered yıl sonu faiz tahminini yükseltti!

Eyül 2023 Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı için geri sayım başladı. Faiz kararının ne olacağını merak edilirken StanChart yıl sonu tahminini de yüzde 35'e yükseltti.

Merkez Ankara faiz kampanyası Haberi

Merkez Ankara faiz kampanyası

2020'de 1 milyar 684 milyon 182 bin 593 TL değerinde satış hasılatı ve bin 121 adet bağımsız bölüm satış adediyle Emlak Konut GYO projeleri arasında 2020'nin şampiyonu olan Merkez Ankara, yıla özel bir kampanyayla girdi.

Capital'de yer alan habere göre, kampanyada 0,99 oranla banka kredisi olmadan, konutlarda 60 ay, ofislerde 96 ay vade fırsatı sunuluyor.

Web: