20 / 04 / 2024

Ford Fiesta'da 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ford Fiesta'da 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...

EcoBoost Hibrit motor gücü, baş döndüren yeni dış tasarımı ve çeşitli akıllı teknolojileriyle dikkat çeken Yeni Ford Fiesta'da 0.99 faiz kampanyası başladı! Sakın kaçırmayın! Peki, Ford Fiesta fiyatları ne kadar? İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...



Yeni Ford Fiesta, EcoBoost Hibrit motor gücü, baş döndüren yeni dış tasarımı ve çeşitli akıllı teknolojileriyle bütün ilgiyi üzerine topluyor. Yeni Ford Fiesta, kendine has yeni ön ızgara tasarımı ve karakteristik LED far grubuyla kullanıcıların beğenisini topluyor.

Yeni Ford Fiesta, Fiesta EcoBoost Hibrit ve Fiesta ST versiyonlarıya kullanıcıların beğenisine sunuldu.
 
Yeni Fiesta yoğun trafikte dur ve kalk yapmanın stresini azaltmak için geliştirilen teknolojilere sahip. Yeni Fiesta, hız kontrol sistemi, şeritte kalma yardımcısı, trafik levhası tanıma sistemi, akıllı hız kontrolü ve yorgunluk uyarı tespit sistemi gibi özellikleriyle ilgi çekiyor.

Ford Fiesta da 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...Yeni Fiesta’nın Eko, Normal ve Spor sürüş modu seçeneklerine sahip.Yeni Fiesta EcoBoost hibrit, 12,3 inç dijital gösterge aracılığıyla hibrit sistemin ne kadar elektrik gücü ürettiğini belirtir. 

Konfor paketinde arka park sensörü, 16 inç alüminyum alaşımlı jantlar, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu ile sürücü ve ön yolcu bel desteği yer alıyor.

Ford Fiesta da 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...Teknoloji paketinde ise ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon, ısıtmalı ön cam, kablosuz şarj ünitesi, gelişmiş otomatik park sistemi, ön park sensörü ve kapı kenar koruması yer alıyor.

Fiesta, 75 PS güç ve 105 Nm tork üreten 1.1 litre motor 5 ileri manuel şanzıman ve 125 PS güç ve 180 Nm tork üreten 1.0 litre mHEV EcoBoost 7 ileri şanzıman seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Peki, Ford Fiesta fiyatları ne kadar? İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön