19 / 04 / 2024

ford fiesta fiyat

ford fiesta fiyat

Türkiye'nin en popüler otomobil markaları arasında yer alan Ford, Fiesta modeli için güzel haberi verdi! Ford Fiesta'da yüzde 0.99 faiz kampanyasını başlattı!  Peki, Ford Fiesta fiyatları ne kadar? Ford Fiesta 100 kilomatrede ne kadar yakar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ford Fiesta'da 0.99 faiz fırsatı başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yeni Ford Fiesta, EcoBoost Hibrit motor gücü, baş döndüren yeni dış tasarımı ve çeşitli akıllı teknolojileriyle gözleri üzerine çekiyor. Peki, Ford Fiesta fiyatları ne kadar? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ford Fiesta'da 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...

EcoBoost Hibrit motor gücü, baş döndüren yeni dış tasarımı ve çeşitli akıllı teknolojileriyle dikkat çeken Yeni Ford Fiesta'da 0.99 faiz kampanyası başladı! Sakın kaçırmayın! Peki, Ford Fiesta fiyatları ne kadar? İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ford’dan Fiesta modeline kasım ayı indirimi! İşte güncel Ford Fiesta fiyat listesi...

Ford, kasım ayı kapsamında ilk tüm modellerinin fiyat listelerini güncellemeye başlarken, ilk olarak Fiesta’nın yeni fiyatını paylaştı. Bu kapsamda, Ford Fiesta’nın 1.0 motorlu modeline 190 bin TL zam ve 1.5 motorlu modeline ise 60 bin 900 TL indirim yapıldı.

Zam yerine indirim geldi! Ford Fiesta’ya son iki ayda arka arkaya indirim!

Ford, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini revize etmeye başladı. Bu kapsamda, Fiesta modeline tam 36 bin 800 TL indirim yaptığı görüldü.

Ford Fiesta alacaklara indirim müjdesi! Fiesta’ya tamı tamına 62 bin 600 TL indirim geldi!

Ford’tan Fiesta modelini satın almak isteyen kişilere indirim müjdesi geldi. Diğer aylarda olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini revize eden Ford, Fiesta’ya tam 62 bin 600 TL indirim yaptığını duyurdu.

Ford, Fiesta için zam oranını düşük tuttu! Fiesta’ya sadece 1.300 TL zam geldi!

Ford, ağustos ayı kapsamında Fiesta modelinin yeni fiyatını açıkladı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında Fiesta’ya 1.300 TL’lik mini bir zam geldiği görüldü.

Ford Fiesta’da zam şoku! Bir haftada tam iki defa zam geldi!

Temmuz ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyen Ford, Fiesta modeline bir haftada tam iki defa zam yaptı. Ford, Fiesta modeline önce yeni ay doğrultusunda zam yaparken, daha sonra ise yeniden fiyat güncellemesine giderek 127 bin 600 TL değerinde bir zam daha yaptı.

Ford Fiesta’nın temmuz ayı fiyatı açıklandı! Fiesta’ya ne kadar zam geldi?

Ford’un adeta efsane haline gelen modeli Fiesta’nın temmuz ayı fiyatı belli oldu. Ford, yaptığı açıklamada Fiesta modeline zam yaptığını belirtti.

Üretim sona erdi: Ford'un efsane modeli 5 gün sonra tarihe karışıyor

Tüm zamanların en çok satan otomobil modellerinden biri olan Ford Fiesta artık üretilmeyecek. Efsane model tarihin tozlu raflarındaki yerini alacak. İşte detaylar...

Yolların ustası Ford Fiesta’da kampanyalı fiyatlar belli oldu!

Dünyanın en büyük otomobil firmalarından ABD’li Ford, haziran ayı çerçevesinde bir kampanya başlattı. Ford’un yaptığı açıklamada Fiesta modelinin kampanyalı anahtar teslim fiyatı duyuruldu.

Ford Fiesta fiyatları sizi çağırıyor! Otomobil sahibi olmak isteyenlere müjde! sadece 3 gün geçerli!

Ford Fiesta, yakın zamanda üretimi son bulacak. Ford Fiesta için son fırsatlar! İşte detaylar!

 Dağıtım hizmetleri, inşaat, nakliye artık dert değil! Ford Transit Van 13 Mayıs fiyat listesi nedir?

Ford Transit Van, dayanıklı bir yapıya sahiptir ve uzun ömürlü olmasıyla bilinir. Bu nedenle, uzun vadeli bir iş yatırımı olarak değerlendirilebilir. Güvenilirliği ve dayanıklılığı, işletmenizin faaliyetlerini kesintisiz ve verimli bir şekilde sürdürmenize yardımcı olur. 13 Mayıs 2023 fiyat listesi

Güvenilirlik ve dayanıklılık denilince akıllara Ford Transit Kamyonet gelir! Mayıs ayı fiyatı merak ediliyor

Ford Transit Kamyonet, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış kullanışlı özelliklere sahiptir. Örneğin, yüksek yükleme kapasitesi, kolay erişilebilir arka kapılar, yan sürgülü kapılar ve düşük yükleme yüksekliği gibi özellikler, işleri kolaylaştırır. Peki 12 Mayıs 2023 fiyat listes

Yakıt ekonomisi ve düşük işletme maliyetinden avantaj sağlayan Ford Transit Minibüs Mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu? 

Ford Transit serisi, dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle tanınır. Ticari kullanıma yönelik olarak tasarlanmış olan Transit Minibüs, sağlam bir yapıya ve güçlü motorlara sahiptir. Bu da uzun ömürlü kullanım ve yoğun çalışma koşullarında güvenilirlik sağlar. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Ergonomik tasarımlı Ford Kuga'ya 50 000 TL zam! Mayıs ayında fiyatı ne kadar oldu?

Performans olarak Ford Kuga, güçlü motor seçenekleri sunar ve en yüksek motor gücü 225 beygirdir. Bu da yüksek performans beklentisi olan sürücüler için ideal bir araçtır. Peki 06 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

ford fiesta fiyat Haberi

ford fiesta fiyat

Türkiye'nin en popüler otomobil markaları arasında yer alan Ford, Fiesta modeli için güzel haberi verdi! Ford Fiesta'da yüzde 0.99 faiz kampanyasını başlattı! Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olabilirsiniz! Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında FKasko, Ford Güvence veya bakım paketi ile Yeni Ford Fiesta satın alımlarında geçerli; 100.000 TL, 12 ay, yüzde 0,991  kampanyaları Ford yetkili satıcılarında.

Yeni Ford Fiesta, EcoBoost Hibrit motor gücü, baş döndüren yeni dış tasarımı ve çeşitli akıllı teknolojileriyle araç almak isteyen kişilerin odağı oluyor. Yeni Ford Fiesta, kendine has yeni ön ızgara tasarımı ve karakteristik LED far grubuyla imza bir görüntüye sahip. Yeni Ford Fiesta, Fiesta EcoBoost Hibrit ve Fiesta ST versiyonlarıya pazara sürüldü.

Fiesta, yoğun trafikte dur ve kalk yapmanın endişesini sıfıra indirmeyi hedefleyerek geliştirilen teknolojiler sunuyor. Yeni Fiesta, hız kontrol sistemi, şeritte...