24 / 04 / 2024

Ford Fiesta'da 0.99 faiz fırsatı şimdi başladı! Hemen siz de Fiesta sahibi olun! İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ford Fiesta'da 0.99 faiz fırsatı şimdi başladı! Hemen siz de Fiesta sahibi olun! İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler otomobil markaları arasında yer alan Ford, Fiesta modeli için güzel haberi verdi! Ford Fiesta'da yüzde 0.99 faiz kampanyasını başlattı!  Peki, Ford Fiesta fiyatları ne kadar? Ford Fiesta 100 kilomatrede ne kadar yakar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Türkiye'nin en popüler otomobil markaları arasında yer alan Ford, Fiesta modeli için güzel haberi verdi! Ford Fiesta'da yüzde 0.99 faiz kampanyasını başlattı! Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olabilirsiniz! Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında FKasko, Ford Güvence veya bakım paketi ile Yeni Ford Fiesta satın alımlarında geçerli; 100.000 TL, 12 ay, yüzde 0,991  kampanyaları Ford yetkili satıcılarında.

Yeni Ford Fiesta, EcoBoost Hibrit motor gücü, baş döndüren yeni dış tasarımı ve çeşitli akıllı teknolojileriyle araç almak isteyen kişilerin odağı oluyor. Yeni Ford Fiesta, kendine has yeni ön ızgara tasarımı ve karakteristik LED far grubuyla imza bir görüntüye sahip. Yeni Ford Fiesta, Fiesta EcoBoost Hibrit ve Fiesta ST versiyonlarıya pazara sürüldü.

Fiesta, yoğun trafikte dur ve kalk yapmanın endişesini sıfıra indirmeyi hedefleyerek geliştirilen teknolojiler sunuyor. Yeni Fiesta, hız kontrol sistemi, şeritte kalma yardımcısı, akıllı hız kontrolü, trafik levhası tanıma sistemi ve yorgunluk uyarı tespit sistemi gibi özellikleriyle beğeni topluyor.

Ford Fiesta da 0.99 faiz fırsatı şimdi başladı! Hemen siz de Fiesta sahibi olun! İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...Yeni Fiesta’nın Eko, Normal ve Spor sürüş modu seçenekleriyle Yeni Fiesta EcoBoost hibrit, 12.3 inç dijital gösterge aracılığıyla hibrit sistemin ne kadar elektrik gücü ürettiğini gözler önüne sunar.

Konfor paketinde; arka park sensörü, 16 inç alüminyum alaşımlı jantlar, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu ile sürücü ve ön yolcu bel desteği bulunuyor. Teknoloji paketinde ise ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon, ısıtmalı ön cam, kablosuz şarj ünitesi, gelişmiş otomatik park sistemi, ön park sensörü ve kapı kenar koruması bulunuyor.

Peki, Ford Fiesta fiyatları ne kadar? Ford Fiesta 100 kilomatrede ne kadar yakar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön