27 / 04 / 2024

Nissan Micra'da yüzde 0 faiz kampanyası şimdi başladı! Bu fırsat kaçmaz! İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Nissan Micra'da yüzde 0 faiz kampanyası şimdi başladı! Bu fırsat kaçmaz! İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Japonya'nın otomotiv devi Nissan, en sevilen otomobillerinden biri olan Nissan Micra'da Ağustos ayına özel 60.000 TL’lik 12 ay yüzde 0 faiz kredi avantajını başlattı! Peki, Nissan Micra fiyatları ne kadar?İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Japonya'nın otomotiv devi Nissan, en sevilen otomobillerinden biri olan Nissan Micra'da Ağustos ayına özel 60.000 TL’lik 12 ay yüzde 0 faiz kredi avantajını başlattı! Sıra beklemeden Nissan Micra sahibi olmak isteyip de kredi kampanyalarından hoşlanmayanlar için sınırlı sayıdaki Tekna CVT'ler de özel indirim fırsatı sunuyor. 2022 model yılı için Tekna donanım seviyesine sahip otomatik Nissan Micra, özel fiyatlarıyla kampanyaya katıldı.

Nissan'ın en popüler binek otomobillerinden biri olan Micra, şehir içi sürüş için ideal bir araç olarak kabul ediliyor. Üstün yumuşak dokunuşlu malzemeler ve çarpıcı bir tasarıma sahip Nissan Micra, maksimum sürücü konforu için ergonomik koltuklar sunuyor. 

Nissan Micra'da 0.99 faiz fırsatı şimdi başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...

Nissan Micra, sizi bağlı tutmak için akıllı mobiliteye sahiptir. Nissan Micra, 7 inçlik ekran sistemi ve gelişmiş sürücü yardım ekranları ile dikkat çekiyor. Nissan Micra, yeni Nissan Micra Bose sistemi için büyük beğeni topladı. Bu özellik, müziğinizi kişiselleştirmenizi sağlar. Sürüş sırasında kulaklarınızda kulaklık varmış gibi hissetmek için Bose Ultra Nearfield hoparlörlerini sürücünün koltuk başlığına yerleştirin. 

Nissan Micra, ses geçirmez ön camı, kalın izolasyonu ve geniş kapı lastikleri ile sessiz bir sürüş sağlamak için tasarlandı. Tamamen sessiz bir ortamda sürücülere sükuneti tattırmayı amaçlıyor. Nissan Micra'da lastik basıncı izleme sistemi, Isofix bağlantısı, altı hava yastığı ve akıllı D şeklinde bir direksiyon simidi bulunuyor.

Peki, Nissan Micra fiyatları ne kadar?İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön