16 / 04 / 2024

Ford Puma'da yüzde 0.99 faiz kampanyası başladı! Bir daha gelmez, hemen alın! İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ford Puma'da yüzde 0.99 faiz kampanyası başladı! Bir daha gelmez, hemen alın! İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler otomobil markaları arasında yer alan Ford, Puma modeli için güzel haberi verdi! Ford Puma'da yüzde 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Peki, Ford Puma fiyatları ne kadar?  İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Türkiye'nin en popüler otomobil markaları arasında yer alan Ford, Puma modeli için güzel haberi verdi! Ford Puma'da yüzde 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford Puma otomobil sahibi olabilirsiniz! Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında FKasko, Ford Güvence veya bakım paketi ile Yeni Ford Fiesta satın alımlarında geçerli; 100.000 TL, 12 ay, yüzde 0,991  kampanyaları Ford yetkili satıcılarında yer alıyor.

Ford Puma, iki farklı donanım baz paketiyle pazata çıktı. Bu paketler ise; ST-Line ve Style. Style paketinde 3 otomatik, 6 manuel şanzıman bulunurken, ST-Line paketi 7 ileri otomatik şanzımana yer veriliyor.

SUV sınıfı olarak bilinen araç spor otomobil düşkünlerinin de odak noktası oluyor. Ford Puma, yakıt kullanımını en düşük seviyeye düşürerek masrafı en az yapmayı hedefliyor.

Ford Puma'da 0.99 fırsatı şimdi başladı! Dev kampanyayı sakın kaçırmayın! İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ford Puma, Acil Durum Manevra Destek Sistemi, Şerit Hizalama, Adaptif Hız Kontrol Sistemi ve Şerit Takip Sistemi gibi özellikleri ile merak uyandırıyor. Puma, bu özellikleriyle birlikte hem şehir içi hem de şehir dışı kullanımlarına kolayca uyumlanıyor.

Ford Puma, akıllı tasarım ve mühendislikle hızlanmada yüzde 12'ye varan iyileşme ve motora göre yüzde 10’a varan daha fazla yakıt verimliliği veriyor. Çevre dostu hibrit elektrikli araçlarda çığır aşan Ford Puma, bu doğrultuda yeni geliştirilmiş EcoBoost Hibrit seçeneği ile zirveye çıkıyor.

Peki, Ford Puma fiyatları ne kadar?  İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön