19 / 04 / 2024

ford puma fiyatı

ford puma fiyatı

Türkiye'nin en popüler otomobil markaları arasında yer alan Ford, Puma modeli için güzel haberi verdi! Ford Puma'da yüzde 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Peki, Ford Puma fiyatları ne kadar?  İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ford Puma'da 0.99 fırsatı şimdi başladı! Dev kampanyayı sakın kaçırmayın! İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ford Puma, iki farklı donanım baz paketiyle kullanıcılara sunuluyor. Bu paketler ise; ST-Line ve Style. Style paketinde 3 otomatik, 6 manuel şanzıman yer alırken, ST-Line paketi 7 ileri otomatik şanzımanı bulunuyor. Peki, Ford Puma fiyatları ne kadar?  İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ford Puma'da düşük faiz fırsatı! Dev kampanyayı sakın kaçırmayın! İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ford, çok beğenilen binek araçları arasında yer alan Ford Puma'da düşük faiz kampanyasını başlattı! Dev kampanya bitmeden elinizi çabuk tutun! Peki, Ford Puma fiyatları ne kadar? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ford Puma'da dev kampanya şimdi başladı! 0.99 faiz imkanı ile Puma'ya sahip olun! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ford, en çok satılan binek araçları arasında yer alan Ford Puma'ya 0.99 faiz kampanyası düzenledi! Kampanya bitmeden elinizi çabuk tutun! Peki, Ford Puma fiyatları ne kadar? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ford Puma'da 0.99 faiz kampanyası! Ford Puma fiyatları ne kadar? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ford, en çok tercih edilen binek araçlarından biri olan Ford Puma'ya 0.99 faiz kampanyası düzenledi! Peki, Ford Puma fiyatları ne kadar? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ford’dan Fiesta modeline kasım ayı indirimi! İşte güncel Ford Fiesta fiyat listesi...

Ford, kasım ayı kapsamında ilk tüm modellerinin fiyat listelerini güncellemeye başlarken, ilk olarak Fiesta’nın yeni fiyatını paylaştı. Bu kapsamda, Ford Fiesta’nın 1.0 motorlu modeline 190 bin TL zam ve 1.5 motorlu modeline ise 60 bin 900 TL indirim yapıldı.

Ford, Puma’ya yine indirim yaptı! 89 bin 300 TL indirim geldi!

Ekim ayına özel fiyatlarını güncelleyen Ford, Puma modeline indirim yaptı. 89 bin 300 TL’lik indirimin geldiğini duyuran Ford, Puma’nın güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Ford’tan yağmur gibi indirim! Puma’ya tamı tamına 182 bin TL indirim geldi!

Dünyanın en köklü ve en büyük otomobil üreticilerinden Ford, Türkiye’de oldukça iyi satış rakamlarına ulaşan Puma modeline tam 182 bin TL indirim yaptı. Gelen indirim haberinin ardından Puma’nın yeni fiyatı merak konusu oldu.

Ford Puma almak isteyenlere müjde! Ford, Puma modeline zam yapmadı!

Ford, ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Puma modeline zam yapmayan Ford, Puma modeline sahip olmak isteyenlere güzel haberi verdi.

Ford Puma’ya bir ayda iki zam birden! Puma’nın yeni fiyatını görenler gözlerine inanamadı!

Ford Puma modeline bir ayda peş peşe iki zam birden geldi. Ford, Puma modeline temmuz ayı kapsamında önce 221 bin 300 TL ve daha sonra ise 1.300 TL zam yaptı.

Ford Puma’ya tarihi zam geldi! Puma’nın fiyatı tamı tamına 221 bin 300 TL zamlandı!

Her ay tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyerek resmi internet sitesinden yayımlayan Puma, temmuz ayı doğrultusunda da yine modellerinin fiyatlarını güncelledi. Güncellenen fiyat listesine bakıldığında Puma modeline tamı tamına 221 bin 300 TL zam yapıldığı görüldü.

Sınıfının en iyisi Ford Transit Kamyonet’e zam mı geldi? Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu!

Ticari araç sınıfında en çok tercih edilen araçların başını çeken Ford Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu. Ford, resmi internet sitesinden Transit Kamyonet’in fiyat listesini paylaştı.

Geniş aileler için üretilen Ford Tourneo Courier’ın yeni fiyatı belli oldu!

Bol miktarda alan ve sunduğu çok yönlülükle kullanıcısını bir şekilde tamamlayan Ford Tourneo Courier’ın haziran ayı fiyatı belli oldu. Ford, tüm modelleriyle beraber Tourneo Courier’ın da yeni fiyatını duyurdu.

Ford’un efsane araçlarından Kuga’nın haziran ayı fiyatı belli oldu! Kuga’nın fiyatını görünce çok şaşıracaksınız!

Dünyanın en köklü otomobil üreticilerinden Ford, haziran ayı kapsamında Türkiye fiyatını güncelledi. Ford, bu çerçevede Kuga modelinin yeni fiyatını da resmi internet sitesinden yayımladı.

Ford Puma’ya bu ay tam 85 bin TL zam geldi! Ford Puma’nın yeni fiyatı herkesi şoke etti!

Türkiye’de her yıl en çok tercih edilen markalardan biri olan Ford, haziran ayı fiyatlarını açıkladı. Bu kapsamda, Puma’ya 85 bin TL zam geldiği görüldü. Ford Puma almak isteyenler Puma’nın yeni fiyatını araştırıyor.

Ford Focus’un merakla beklenen fiyat listesi belli oldu! Ford Focus’a tam 97 bin TL zam geldi!

Ford, güncel fiyat bilgilerini resmi internet sitesinden paylaştı. Yeni fiyat listesine bakıldığı zaman Focus modeline tam 97bin TL zam geldiği görüldü.

 Dağıtım hizmetleri, inşaat, nakliye artık dert değil! Ford Transit Van 13 Mayıs fiyat listesi nedir?

Ford Transit Van, dayanıklı bir yapıya sahiptir ve uzun ömürlü olmasıyla bilinir. Bu nedenle, uzun vadeli bir iş yatırımı olarak değerlendirilebilir. Güvenilirliği ve dayanıklılığı, işletmenizin faaliyetlerini kesintisiz ve verimli bir şekilde sürdürmenize yardımcı olur. 13 Mayıs 2023 fiyat listesi

Güvenilirlik ve dayanıklılık denilince akıllara Ford Transit Kamyonet gelir! Mayıs ayı fiyatı merak ediliyor

Ford Transit Kamyonet, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış kullanışlı özelliklere sahiptir. Örneğin, yüksek yükleme kapasitesi, kolay erişilebilir arka kapılar, yan sürgülü kapılar ve düşük yükleme yüksekliği gibi özellikler, işleri kolaylaştırır. Peki 12 Mayıs 2023 fiyat listes

ford puma fiyatı Haberi

ford puma fiyatı

Türkiye'nin en popüler otomobil markaları arasında yer alan Ford, Puma modeli için güzel haberi verdi! Ford Puma'da yüzde 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford Puma otomobil sahibi olabilirsiniz! Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında FKasko, Ford Güvence veya bakım paketi ile Yeni Ford Fiesta satın alımlarında geçerli; 100.000 TL, 12 ay, yüzde 0,991  kampanyaları Ford yetkili satıcılarında yer alıyor.

Ford Puma, iki farklı donanım baz paketiyle pazata çıktı. Bu paketler ise; ST-Line ve Style. Style paketinde 3 otomatik, 6 manuel şanzıman bulunurken, ST-Line paketi 7 ileri otomatik şanzımana yer veriliyor.

SUV sınıfı olarak bilinen araç spor otomobil düşkünlerinin de odak noktası oluyor. Ford Puma, yakıt kullanımını en düşük seviyeye düşürerek masrafı en az yapmayı hedefliyor.