28 / 03 / 2024

Ford Puma'da dev kampanya şimdi başladı! 0.99 faiz imkanı ile Puma'ya sahip olun! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ford Puma'da dev kampanya şimdi başladı! 0.99 faiz imkanı ile Puma'ya sahip olun! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ford, en çok satılan binek araçları arasında yer alan Ford Puma'ya 0.99 faiz kampanyası düzenledi! Kampanya bitmeden elinizi çabuk tutun! Peki, Ford Puma fiyatları ne kadar? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Elif AlparFord Puma, iki farklı donanım baz paketine sahip. Bu paketler ise; ST-Line ve Style.
Style paketinde 3 otomatik, 6 manuel şanzıman bulunurken, ST-Line paketi 7 ileri otomatik şanzımanı bulunuyor. 

SUV sınıfı olmasının yanı sıra spor otomobil düşkünlerinin de dikkatini çeken Ford Puma, yakıt kullanımını en düşük seviyeye indirgeyerek masrafı en aza indirmeyi hedefliyor.

Ford Puma da dev kampanya şimdi başladı! 0.99 faiz imkanı ile Puma ya sahip olun! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...Ford Puma, Acil Durum Manevra Destek Sistemi, Şerit Hizalama, Adaptif Hız Kontrol Sistemi ve Şerit Takip Sistemi gibi pek çok özelliğe sahip. Puma, bu özellikleriyle birlikte hem şehir içi hem de şehir dışı kullanımlarına kolayca uyabiliyor.

Ford Puma, akıllı tasarım ve mühendislikle hızlanmada yüzde 12'ye ulaşan iyileşme ve motora göre yüzde 10’a varan daha fazla yakıt verimliliği sağlıyor. Çevre dostu hibrit elektrikli araçlarda çağ atlatan Ford Puma, bu doğrultuda yeni geliştirilmiş EcoBoost Hibrit seçeneği ile pek çok kişinin kalbini kazanmayı başarıyor. 

Ford Puma da dev kampanya şimdi başladı! 0.99 faiz imkanı ile Puma ya sahip olun! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...Ford Puma, potansiyel çarpışma tehlikelerine karşı uyarı veren özelliklerden sürücünün yol tutuşunu ve dengesini sağlamasına yardımcı olan akıllı sistemlere sahip. Ford Puma, akıllı alan kullanımı ile modern yaşam tarzına yeni bir deneyim yaşatıyor.

Peki, Ford Puma fiyatları ne kadar? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön