19 / 04 / 2024

Ford Puma'da 0.99 fırsatı şimdi başladı! Dev kampanyayı sakın kaçırmayın! İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ford Puma'da 0.99 fırsatı şimdi başladı! Dev kampanyayı sakın kaçırmayın! İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ford Puma, iki farklı donanım baz paketiyle kullanıcılara sunuluyor. Bu paketler ise; ST-Line ve Style. Style paketinde 3 otomatik, 6 manuel şanzıman yer alırken, ST-Line paketi 7 ileri otomatik şanzımanı bulunuyor. Peki, Ford Puma fiyatları ne kadar?  İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Ford Puma, iki farklı donanım baz paketiyle kullanıcılara sunuluyor. Bu paketler ise; ST-Line ve Style. Style paketinde 3 otomatik, 6 manuel şanzıman yer alırken, ST-Line paketi 7 ileri otomatik şanzımanı bulunuyor. 

SUV sınıfı olan araç ayrıca spor otomobil düşkünlerinin de ilgisini çekiyor. Ford Puma, yakıt kullanımını en düşük seviyeye indirgeyerek masrafı en aza düşürmeyi amaçlıyor.

Ford Puma'da dev kampanya şimdi başladı! 0.99 faiz imkanı ile Puma'ya sahip olun! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...Ford Puma, Acil Durum Manevra Destek Sistemi, Şerit Hizalama, Adaptif Hız Kontrol Sistemi ve Şerit Takip Sistemi gibi pek çok özelliği ile öne çıkıyor. Puma, bu özellikleriyle beraber hem şehir içi hem de şehir dışı kullanımlarına kolayca uyum sağlayabiliyor.

Ford Puma, akıllı tasarım ve mühendislikle hızlanmada yüzde 12'ye varan iyileşme ve motora göre yüzde 10’a varan daha fazla yakıt verimliliği sunuyor. Çevre dostu hibrit elektrikli araçlarda çağ atlatan Ford Puma, bu doğrultuda yeni geliştirilmiş EcoBoost Hibrit seçeneği ile pek çok kişinin kalbini kazanıyor.

Peki, Ford Puma fiyatları ne kadar?  İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön