16 / 04 / 2024

Ford EcoSport'ta 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Bu fırsatı kaçırmayın! İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ford EcoSport'ta 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Bu fırsatı kaçırmayın! İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ford EcoSport, Temmuz ayına özel yüzde 0.99 faiz fırsatıyla şimdi satışa çıktı! Bu fırsat kaçmaz! Peki, Ford EcoSport fiyatları ne kadar? İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Ford EcoSport, kullanıcılarına tam anlamıyla konfor ve dayanıklılık duygusunu yaşatmayı amaçlıyor. Ford EcoSport, zarif, modern görünümüyle ve keskin hatları ile pek çok kişinin ilgi odağı oluyor.

B segmenti SUV sınıfında yer alan Ford EcoSport,  Elektrik Servo (EPAS) direksiyonuyla hassas manevra kabiliyetiyle sürücülerin beğenisine sunuluyor. 

Ford EcoSport, Yılın Uluslararası Motoru ödülünü üst üste altı sefer kazanan 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motoru ile segmentindeki araçlar arasından bütün dikkati üzerine çekiyor.Ford EcoSport ta 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Bu fırsatı kaçırmayın! İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...Ford EcoSport, sesli komutlara, 8 inç renkli dokunmatik ekrana, 10 premium hoparlöre, dört yönde ayarlanabilen ısıtmalı koltuklara ve direksiyona sahip.

356 litre kapasiteli bagaj sistemi ile sürücülerin bir numaralı tercihi olan Ford EcoSport, Anti blokaj fren sistemi (ABS) ve elektronik fren gücü de bulunan Ford EcoSport, dağıtım sistemi ile birilikte çalışarak, daha etkin fren yapılmasınıa imkan sağlıyor. 

Peki, Ford EcoSport fiyatları ne kadar?  İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön