26 / 04 / 2024

Ford EcoSport fiyat listesi

Ford EcoSport fiyat listesi

Türkiye'nin en popüler otomobil markalarından biri olarak tanıdığımız Ford, EcoSport modeli için güzel haberi verdi! Ford EcoSport'da yüzde 0.99 faiz kampanyası başlatıldı! Peki, Ford Ecosport fiyatları ne kadar? İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ford EcoSport'ta 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Aklınızın bir köşesine yazın! 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler otomobil markaları arasında yer alan Ford, EcoSport modeli için güzel haberi verdi! Ford EcoSport'da yüzde 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Peki, Ford Ecosport fiyatları ne kadar? İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ford EcoSport'ta 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Bu fırsatı kaçırmayın! İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ford EcoSport, Temmuz ayına özel yüzde 0.99 faiz fırsatıyla şimdi satışa çıktı! Bu fırsat kaçmaz! Peki, Ford EcoSport fiyatları ne kadar? İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ford EcoSport'ta 0.99 faiz fırsatı şimdi başladı! Bu kampanya kaçmaz! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ford EcoSport, Haziran ayına özel yüzde 0.99 faiz fırsatıyla şimdi satışta! Bu kampanya kaçmaz! Peki, Ford EcoSport fiyatları ne kadar? İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ford EcoSport'ta 0.99 faiz fırsatı başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ford EcoSport, mayıs ayına özel yüzde 0.99 faiz fırsatıyla satışta! Bu kampanya kaçmaz! Peki, Ford EcoSport fiyatları ne kadar? İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ford EcoSport'ta 0.99 faiz fırsatı! En ucuz Ford EcoSport ne kadar? İşte 19 Nisan fiyat listesi...

Ford EcoSport, Nisan ayına özel yüzde 0.99 faiz fırsatıyla satışta! Peki, Ford EcoSport fiyatları ne kadar? İşte 19 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ford EcoSport'a 14 bin 400 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyatları...

Ford'den otomobil sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürecek haber geldi. EcoSport modelinin Mart fiyat listesinin indirimli hali belli oldu. Bu indirim fırsatını kaçırmayın. Ford EcoSport Mart 2022 fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Ford’dan Fiesta modeline kasım ayı indirimi! İşte güncel Ford Fiesta fiyat listesi...

Ford, kasım ayı kapsamında ilk tüm modellerinin fiyat listelerini güncellemeye başlarken, ilk olarak Fiesta’nın yeni fiyatını paylaştı. Bu kapsamda, Ford Fiesta’nın 1.0 motorlu modeline 190 bin TL zam ve 1.5 motorlu modeline ise 60 bin 900 TL indirim yapıldı.

Ford Focus’a 2 bin 200 TL’lik mini zam geldi! İşte en uygun Ford Focus modelinin fiyatı...

Ford, ağustos ayının ilk günlerinde bünyesindeki modellerin fiyat listesini güncellediğini ve bu kapsamda, Focus modeline 2 bin 200 TL zam yaptığını açıkladı. Ford’un Focus modeline gelen mini zammın ardından Focus’un yeni fiyatı araştırılmaya başlandı.

Ford’un tüm transit modellerinin fiyatı tek tek belli oldu! En ucuz transit modeli ne kadar oldu?

Ford; Transit modelleri olan Courier, Custom, Kamyonet ve Minibüs modellerinin yeni fiyatını bir bir açıkladı. Bu modellerin yeni fiyat listesi resmi internet sitesinde yayımlandı.

Ford Transit Van ve E-Transit Van modellerinde resmen şoke eden fiyat! Fiyatları görenler aklını kaçıracak!

Ford, Transit Van ve E-Transit Van modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Ticari araç almak isteyenler yeni fiyatları görünce resmen şoke oldu.

Ford Mustang’in elektrikli modeli Mach-E’nin yeni fiyatı açıklandı! En ucuz Mustang Mach-E ne kadar oldu?

Mustang Mach-E meraklılarına güzel haber geldi. Ford’un en efsanevi araçlarından olan Mustang Mach-E modelinin temmuz ayı fiyatı belli oldu.

Ford Tourneo Courier’a bir ayda tam 98 bin TL zam geldi! Tourneo Courier modeline fiyatı bakın ne kadar oldu?

Ford, temmuz ayı kapsamında Tourneo Courier modeline tamı tamına 98 bin 100 TL zam yaptı. Tourneo Courier’un yeni fiyatı merak edilirken, fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinden yayımlandı.

Ford’un efsanevi aracı Focus’a dev zam geldi! Focus’un yeni fiyatı belli oldu!

Ford’un en çok sevilen modellerinden Focus’a temmuz ayı kapsamında dev zam geldiği öğrenildi. Ford, temmuz ayı kapsamında Focus’un yeni fiyat listesini yayımladı.

Ford Fiesta’nın temmuz ayı fiyatı açıklandı! Fiesta’ya ne kadar zam geldi?

Ford’un adeta efsane haline gelen modeli Fiesta’nın temmuz ayı fiyatı belli oldu. Ford, yaptığı açıklamada Fiesta modeline zam yaptığını belirtti.

Sınıfının en iyisi Ford Transit Kamyonet’e zam mı geldi? Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu!

Ticari araç sınıfında en çok tercih edilen araçların başını çeken Ford Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu. Ford, resmi internet sitesinden Transit Kamyonet’in fiyat listesini paylaştı.

Geniş aileler için üretilen Ford Tourneo Courier’ın yeni fiyatı belli oldu!

Bol miktarda alan ve sunduğu çok yönlülükle kullanıcısını bir şekilde tamamlayan Ford Tourneo Courier’ın haziran ayı fiyatı belli oldu. Ford, tüm modelleriyle beraber Tourneo Courier’ın da yeni fiyatını duyurdu.

Ford’un efsane araçlarından Kuga’nın haziran ayı fiyatı belli oldu! Kuga’nın fiyatını görünce çok şaşıracaksınız!

Dünyanın en köklü otomobil üreticilerinden Ford, haziran ayı kapsamında Türkiye fiyatını güncelledi. Ford, bu çerçevede Kuga modelinin yeni fiyatını da resmi internet sitesinden yayımladı.

Ford Puma’ya bu ay tam 85 bin TL zam geldi! Ford Puma’nın yeni fiyatı herkesi şoke etti!

Türkiye’de her yıl en çok tercih edilen markalardan biri olan Ford, haziran ayı fiyatlarını açıkladı. Bu kapsamda, Puma’ya 85 bin TL zam geldiği görüldü. Ford Puma almak isteyenler Puma’nın yeni fiyatını araştırıyor.

Ford Focus’un merakla beklenen fiyat listesi belli oldu! Ford Focus’a tam 97 bin TL zam geldi!

Ford, güncel fiyat bilgilerini resmi internet sitesinden paylaştı. Yeni fiyat listesine bakıldığı zaman Focus modeline tam 97bin TL zam geldiği görüldü.

Ford EcoSport fiyat listesi Haberi

Ford EcoSport fiyat listesi

Türkiye'nin en popüler otomobil markalarından biri olarak tanıdığımız Ford, EcoSport modeli için güzel haberi verdi! Ford EcoSport'da yüzde 0.99 faiz kampanyası başlatıldı! Düşük faiz imkanı ile yeni bir Ford EcoSport otomobil sahibi olabilirsiniz! Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında FKasko, Ford Güvence veya bakım paketi ile Yeni Ford EcoSport satın alımlarında geçerli; 100.000 TL, 12 ay, yüzde 0,991  kampanyaları Ford yetkili satıcılarında yer alıyor.

Ford EcoSport, kullanıcılar için konfor ve dayanıklılığı hedefler. Ford EcoSport, şık, modern görünümü ve temiz hatlarıyla  birçok kişinin ilgisini çekiyor. B segmenti SUV segmentine ait olan Ford EcoSport, sürücüye hassas kontrollü  elektrikli hidrolik direksiyon (EPAS) sağlıyor. 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motoruyla sınıfında öne çıkan 

Ford EcoSport, üst üste altıncı kez Uluslararası Yılın Motoru ödülünü kazandı. 1.0 litre EcoBoost benzinli motoruyla üst üste altıncı kez Uluslararası Yılın Motoru ödülünü kazanan 

Ford...