26 / 04 / 2024

Ford EcoSport'a 14 bin 400 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyatları...

Ford EcoSport'a 14 bin 400 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyatları...

Ford'den otomobil sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürecek haber geldi. EcoSport modelinin Mart fiyat listesinin indirimli hali belli oldu. Bu indirim fırsatını kaçırmayın. Ford EcoSport Mart 2022 fiyat listesi haberimizde yer alıyor.



Ülkemizde yaşanan ekonomik belirsizliğin ardından küresel çapta yaşanan çip krizi de otomobil fiyatlarını ikiye katladı. Türk parası, her geçen gün dolara karşı değer kaybediyor. Hal böyle olunca bütün sektörler bu durumdan olumsuz etkilendi.

Otomotiv sektörü de bu sektörler arasında yer alıyor. Mart ayının gelmesiyle birlikte otomobil markalarından güzel haberler gelmeye başladı. Ford bütün otomobil modellerinde yüksek oranlarda indirimler uyguladı. Otomobil satın almayı düşünenler bu indirim fırsatlarını kaçırmayın. 

Ford EcoSport a 14 bin 400 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyatları...

Ford EcoSport modeli özellikleri

Eşsiz tasarımı ve üst düzey teknolojisi ile Ford EcoSport, şehirler için güvenli bir sürüş deneyimi sağlıyor. Yağmur sensörüne, otomatik yanan farlara, elektronik otomatik klimaya, kör nokta uyarı sistemine, geri görüş kamerasına, ısıtmalı ön camlara, park sensörlerine, 8 inçlik renkli dokunmatik ekrana ve otomatik kararan iç dikiz aynasına sahip. Ford EcoSport, yükseltilmiş koltukları sayesinde iyi bir görüş alanı sunuyor.

SUV sınıfı olan model  ST-Line serisi ile birlikte geliyor. ST-Line serisi bulunduran otomobiller kullanıcılarına sportif bir duruş sergiliyor. Otomobilin iç tasarımına bakıldığında ise şık ve konforlu alan ile yolcularını kucaklıyor.

Ford EcoSport a 14 bin 400 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyatları...

Ford EcoBoost, altı yıl üst üste "Yılın Uluslararası Motoru" ünvanını kazanarak yakıt tasarrufunu bir üst seviyeye çıkarmayı başardı. 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motor, Anahtarsız başlatma sistemi ile bir otomobilden çok daha fazlasını vaat ediyor.

Motor alanında geniş yelpazeye sahip olan EcoSport, 1.5L TDCi Dizel Manuel motoru ile yüksek performansı yolcularıyla buluşturuyor. 9 farklı renk seçeneği otomobil severlerin beğenisine sunuyor. Ancak bizim tercihimiz Ada Mavisi renginden yana oldu. 

Peki sizin favoriniz hangi renk? Ford, EcoSport modeli için kaç bin TL indirim yaptı? İşte indirimli fiyat listesi...


Geri Dön