19 / 04 / 2024

Ford EcoSport'ta 0.99 faiz fırsatı başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ford EcoSport'ta 0.99 faiz fırsatı başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ford EcoSport, mayıs ayına özel yüzde 0.99 faiz fırsatıyla satışta! Bu kampanya kaçmaz! Peki, Ford EcoSport fiyatları ne kadar? İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Ford EcoSport, sürücülerine tam anlamıyla konfor ve dayanıklılık duygusunu aşılıyor. Ford EcoSport, zarif, modern görünümüyle ve keskin hatları ile birçok kişinin kalbinde taht kurmaya hazırlanıyor. 

B segmenti SUV sınıfında yer alan Ford EcoSport,  Elektrik Servo (EPAS) direksiyonu sayesinde hassas manevra kabiliyetine sahip. EcoSport, bu özelliği ile çok dar alanlara bile park etmenizi kolaylaştırıyor. Ford EcoSport, Yılın Uluslararası Motoru ödülünü üst üste altı kez kazanan 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motoru ile segmentindeki araçların önüne çıkamayı başarıyor.

Ford EcoSport ta 0.99 faiz fırsatı başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ford EcoSport, sesli komutlara, 8 inç renkli dokunmatik ekrana, 10 premium hoparlöre, dört yönde ayarlanabilen ısıtmalı koltuklara ve direksiyona sahip.

356 litre kapasiteli bagaj sistemi ile dikkat çeken Ford EcoSport, Anti blokaj fren sistemi (ABS) ve elektronik fren gücü de bulunan Ford EcoSport, dağıtım sistemi ile birilikte çalışarak, daha etkin fren yapılmasınıa imkan sağlıyor. 

Peki, Ford EcoSport fiyatları ne kadar? İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön