26 / 04 / 2024

Ford EcoSport'ta 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Aklınızın bir köşesine yazın! 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ford EcoSport'ta 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Aklınızın bir köşesine yazın! 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler otomobil markaları arasında yer alan Ford, EcoSport modeli için güzel haberi verdi! Ford EcoSport'da yüzde 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Peki, Ford Ecosport fiyatları ne kadar? İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Türkiye'nin en popüler otomobil markaları arasında yer alan Ford, EcoSport modeli için güzel haberi verdi! Ford EcoSport'da yüzde 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford EcoSport otomobil sahibi olabilirsiniz! Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında FKasko, Ford Güvence veya bakım paketi ile Yeni Ford EcoSport satın alımlarında geçerli; 100.000 TL, 12 ay, yüzde 0,991  kampanyaları Ford yetkili satıcılarında yer alıyor.

Ford EcoSport, kullanıcılarına  konfor ve dayanıklılık sağlamayı hedefliyor. Şık, modern görünümü ve keskin hatlarıyla Ford EcoSport birçok kişinin dikkatini çekti. 

B segmenti SUV sınıfına ait olan Ford EcoSport, sürücüye hassas kontrollü bir elektrikli servo (EPAS) direksiyon sunuyor. 

Ford EcoSport'ta 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Bu fırsatı kaçırmayın! İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ford EcoSport, üst üste altıncı kez Uluslararası Yılın  Motoru ödülünü  kazanan 1.0 litre EcoBoost benzinli motoruyla segmentindeki araçlar arasında öne çıkıyor.

Üst üste altıncı kez Uluslararası Yılın Motoru ödülünü kazanan 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motora sahip Ford EcoSport, segmentindeki tüm araçların odak noktası oldu. Ford EcoSport, 10 premium hoparlör, dört yönlü ayarlanabilir ısıtmalı koltuklar ve direksiyon simidi ile dikkat çekiyor. 

356 litre kapasiteli bagaj sistemi ile sürücünün ilk tercihi olan Ford EcoSport, ayrıca kilitlenme önleyici fren sistemi (ABS) ve daha etkin bir sürüş için dağıtım sistemi ile birlikte çalışan elektronik fren gücüne sahip.

Peki, Ford Ecosport fiyatları ne kadar? İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön