23 / 04 / 2024

Ford EcoSport'ta 0.99 faiz fırsatı! En ucuz Ford EcoSport ne kadar? İşte 19 Nisan fiyat listesi...

Ford EcoSport'ta 0.99 faiz fırsatı! En ucuz Ford EcoSport ne kadar? İşte 19 Nisan fiyat listesi...

Ford EcoSport, Nisan ayına özel yüzde 0.99 faiz fırsatıyla satışta! Peki, Ford EcoSport fiyatları ne kadar? İşte 19 Nisan 2022 fiyat listesi...



Ford EcoSport, sürücülere tam anlamıyla dayanıklılık duygusunu aşılıyor. Ford EcoSport, keskin hatları ve zarif, modern görünümüyle pek çok kişinin favorisi olma yolunda tüm hızıyla ilerliyor. Ford EcoSport, B segmenti SUV sınıfında yer alıyor.

Ford EcoSport, Elektrik Servo (EPAS) direksiyonu sayesinde hassas manevra kabiliyetine sahip. Ford EcoSport, bu özelliği ile çok dar alanlara bile park etmenizi kolaylaştırıyor. Ford EcoSport, Yılın Uluslararası Motoru ödülünü üst üste altı kez kazanan 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motora sahip.

Ford EcoSport ta 0.99 faiz fırsatı! En ucuz Ford EcoSport ne kadar? İşte 19 Nisan fiyat listesi...

Ford EcoSport, sesli komutlar veya 8 inç renkli dokunmatik ekrana, 10 premium hoparlöre, dört yönde ayarlanabilen ısıtmalı koltuklara ve direksiyona sahip.

Anti blokaj fren sistemi (ABS) ve elektronik fren gücüne sahip Ford EcoSport, dağıtım sistemi ile birilikte çalışarak, daha etkin fren yapılmasını sağlar. Ford EcoSport, ayrıca 356 litre kapasiteli bagaj sistemiyele tüm dikkatleri üzerine topluyor. 

Peki, Ford EcoSport fiyatları ne kadar? İşte 19 Nisan 2022 fiyat listesi...


Geri Dön