25 / 04 / 2024

Nissan Qashqai'de yüzde sıfır faiz kampanyası başladı! Bu fırsat bir daha gelmez! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Nissan Qashqai'de yüzde sıfır faiz kampanyası başladı! Bu fırsat bir daha gelmez! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Keskin LED aydınlatması ve 19 inç alaşımlı jantlarıyla öne çıkmayı başaran Nissan Qashqai'de yüzde sıfır kampanyası başladı! Böyle bir fırsat bir daha gelmez! Peki, Nissan Qashqai fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...



2007 yılında hatchback kompaktlığı ve SUV'un ergonomik yönlerini bir araya getirmiş olduğu crossover sınıfında ileri gelen, Nissan Qashqai; keskin LED aydınlatması ve 19 inç alaşımlı jantlarıyla öne çıkmayı başarıyor.

Türkiye yollarında en oldukça  tercih edilen SUV’larından birisi olan Nissan Qashqai'de yüzde sıfır faiz kampanyası başladı! Ferah iç tasarımı ile beğeni toplayan Nissan Qashqai'de Ağustos ayına özel 2022 Model senesinde Design Pack ve üstü versiyonlar için 150.000 TL için 12 ay vadede yüzde 0 faiz oranlı kredi kampanyası ile sunuluyor. 

Nissan’da sıfır faiz kampanyası başladı! İşte Qashqai, Juke ve Micra fiyat listesi 1 Temmuz 2022!

Türkiye'de en oldukça kullanılan SUV'ları içinde yer edinen Nissan Qashqai, geniş bagaj hacmine, masaj fonksiyonlu birinci sınıf Nappa deri koltuklara ve iç mekana sahip. Qashqai, tamamıyla elektronik 12.3 inç dijital gösterge paneliyle, akıllı çarpışma önleme sistemiyle, takip mesafesi-hızlanma ile yavaşlama kontrolüyle, ön sezili zeki çarpışma uyarma sistemiyle, akıllı şerit takip asistanıyla ve zeki arka çapraz trafik uyarma sistemiyle gözler önüne çıkıyor. Bu özellikleri ile Nissan Qashqai, en güvenilir sürüş deneyimini sunmayı hedefliyor.

Peki, Nissan Qashqai fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön