28 / 03 / 2024

Nissan Micra'da 0.99 faiz fırsatı şimdi başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...

Nissan Micra'da 0.99 faiz fırsatı şimdi başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...

Nissan'ın en sevilen araçlarından biri olan Nissan Micra'da 0.99 faiz fırsatı şimdi başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Nissan Micra fiyatları ne kadar? İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...



Elif AlparJaponya'nın otomotiv devi Nissan, en sevilen otomobillerinden biri olan Nissan Micra'da 0.99 faiz kampanyasını şimdi başlattı! 

Nissan'ın en çok tercih edilen binek araçlarından biri olan Micra, şehir içi kullanımlarda ideal bir otomobil olarak görülüyor. Birinci sınıf yumuşak dokunuşlu malzemeler ve etkileyici tasarımıyla dikkat çeken Nissan Micra, ergonomik koltuklarıyla sürücüye en büyük rahatlığı sağlıyor.

Nissan Micra'ya 62 bin 400 TL indirim! İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...Nissan Micra, Intelligent Mobility özelliklerine sahip bu şekilde her zaman bağlantıda kalabilirsiniz.  7 inç büyüklüğünde görüntüleme sistemiyle ilgi toplayan Nissan Micra, gelişmiş sürücü yardım ekranına da sahip.

Nissan Micra, Yeni Nissan Micra Bose sistemiyle beğeni topluyor. Bu özellik sayesinde müziğinizi kişiselleştirebilirsiniz. Sürücü koltuk başlığına yerleştirilmiş Bose Ultra Nearfield hoparlörler ile sürüş anında sanki kulaklıklarınız kulağınızda gibi hissedebilirsiniz.

Nissan Micra ya 62 bin 400 TL indirim! İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Nissan Micra, akustik ön camı, kalın izolasyon malzemeleri ve geniş kapı lastikleri kullanılarak sessiz bir sürüş sağlamak için tasarlanmıştır. Tamamen sessiz bir ortam ile sürücülere sakinliği tattırmayı hedefliyor. Nissan Micra, Lastik basıncı görüntüleme sistemine, Isofix bağlantısına, 6 hava yastığına ve D şeklinde akıllı direksiyona sahip.

Peki, Nissan Micra fiyatları ne kadar? İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön