23 / 04 / 2024

Nissan Qashqai'de yüzde 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Sakın kaçırmayın! 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Nissan Qashqai'de yüzde 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Sakın kaçırmayın! 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Nissan denince akıllarda ilk beliren otomobillerden biri olan Nissan Qashqai'de 0.89 faiz fırsatı şimdi başladı! Bu kampanya kaçmadan hemen siz de alın! Peki, Nissan Qashqai fiyatları ne kadar İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...



2007 yılında hatchback kompaktlığı ve SUV'un pratik yanlarını bir araya getirdiği crossover sınıfında öncü, Nissan Qashqai; keskin LED aydınlatması ve 19 inç alaşımlı jantlarıyla öne çıkmayı başaıyor.

Nissan’ın SUV modeli olarak tanınan Qashqai Türkiye yollarında en çok  tercih edilen SUV’lardan birisi! Nissan, ferah iç tasarımı ile ilgi odağı oluyor. 3. jenerasyon Qashqai ile de SUV sevenlerin kalbini kazanıyor!

Nissan Qashqai'de 0.49 faiz fırsatı! İşte Nissan Qashqai 14 Nisan 2022 fiyat listesi...Türkiye'de en çok kullanılan SUV'lardan biri olan Nissan Qashqai, geniş bagaj hacmine, masaj fonksiyonlu birinci sınıf Nappa deri koltuklara ve iç mekana sahip. Qashqai, tamamıyla elektronik 12.3 inç dijital gösterge paneliyle, akıllı çarpışma önleme sistemiyle, takip mesafesi-hızlanma ile yavaşlama kontrolüyle, ön sezili akıllı çarpışma uyarı sistemiyle, akıllı şerit takip asistanıyla ve akıllı arka çapraz trafik uyarı sistemiyle dikkat çekiyor. Bu özellikleri ile Nissan Qashqai, en güvenli sürüş deneyimini sunmayı hedefliyor.

Peki, Nissan Qashqai fiyatları ne kadar İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön