27 / 04 / 2024

Ford Fiesta'da 0.99 faiz fırsatı başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ford Fiesta'da 0.99 faiz fırsatı başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yeni Ford Fiesta, EcoBoost Hibrit motor gücü, baş döndüren yeni dış tasarımı ve çeşitli akıllı teknolojileriyle gözleri üzerine çekiyor. Peki, Ford Fiesta fiyatları ne kadar? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Yeni Ford Fiesta, EcoBoost Hibrit motor gücü, baş döndüren yeni dış tasarımı ve çeşitli akıllı teknolojileriyle gözleri üzerine çekiyor. Yeni Ford Fiesta, kendine has yeni ön ızgara tasarımı ve karakteristik LED far grubuyla kullanıcıların ilgisini çekiyor.

Yeni Ford Fiesta, Fiesta EcoBoost Hibrit ve Fiesta ST versiyonlarıya piyasaya sunuldu.
 
Yeni Fiesta yoğun trafikte dur ve kalk yapmanın stresini sıfıra indirmek amacıyla geliştirilen teknolojilere sahip. Yeni Fiesta, hız kontrol sistemi, şeritte kalma yardımcısı, trafik levhası tanıma sistemi, akıllı hız kontrolü ve yorgunluk uyarı tespit sistemi gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Ford Fiesta da 0.99 faiz fırsatı başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...Yeni Fiesta’nın Eko, Normal ve Spor sürüş modu seçenekleriyle Yeni Fiesta EcoBoost hibrit, 12.3 inç dijital gösterge aracılığıyla hibrit sistemin ne kadar elektrik gücü ürettiğini belirtir. 

Konfor paketinde arka park sensörü, 16 inç alüminyum alaşımlı jantlar, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu ile sürücü ve ön yolcu bel desteği yer alıyor.

Teknoloji paketinde ise ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon, ısıtmalı ön cam, kablosuz şarj ünitesi, gelişmiş otomatik park sistemi, ön park sensörü ve kapı kenar koruması yer alıyor.

Peki, Ford Fiesta fiyatları ne kadar? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön