24 / 04 / 2024

Merkez Ankara’da evlerin yüzde 75’i satıldı!

Merkez Ankara’da evlerin yüzde 75’i satıldı!

Ankara'nın şehir merkezinde hayata geçen Merkez Ankara projesinde ofisler satışa çıkarıldı. Projede yer alan evlerin de yüzde 75’in de satışı gerçekleşti. 



Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arsası eski EGO Garajı'nın yerine inşa edilen 'Merkez Ankara' projesinde ofisler satışa çıkarıldı. Projede yer alan evlerin de yüzde 75’i satıldı. Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre; Pasifik İnşaat'ın Emlak Konut GYO ihalesiyle aldığı 125 bin metrekare alanda hayata geçen projede ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel bulunuyor. Türkiye'de tek parselde yapılan en büyük karma projeyi inşa ettiklerini vurgulayan Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Ankara'ya 3 yeni iş kulesi kazandıracaklarını dile getirdi. 

1.320 Bağımsız bölüm 

Projenin New York merkezli Kohn Pedersen Fox (KPF) firmasının Londra ofisinde tasarlandığını söyleyen Erdoğan, "Türkiye'nin simge yapılarını inşa ediyoruz. Merkez  Ankara  Ofis Parkı bölümünde 48 katlı süper kule ile 32'şer kattan oluşan teras ofis ve kollektif ofis kuleleri yer alacak. Toplam bin 320 bağımsız bölüm var. Fonksiyonları ve teknoloji altyapısı ile dikkat çeken projemizle Ankara iş dünyasına level atlatıyoruz" dedi.

Merkez Ankara’da evlerin yüzde 75’i satıldı!

Evlerin yüzde 75'i satıldı 

Projedeki konutlara yoğun bir talep olduğunu dile getiren Erdoğan, Emlak Konut'un düzenlediği 'Hayallerini Erteleme Kampanyası' kapsamında en fazla konut satışı ve sözleşme yapan proje olduklarını belirtti. Fatih Erdoğan, "İki ayda 600'ün üzerinde konut sattık. Böylece ilk konut etabımızın satışını tamamladık ve ikinci etap satışına da hızlı bir başlangıç yaptık. Toplam bin 425 konutumuzun bin 70 adetini yani yüzde 75'ini sattık" şeklinde konuştu. 

2 yıl ödemesiz kampanya 

Konutlarda uygulanan avantajlı ödeme şartlarını ofislere taşıdıklarını belirten Fatih Erdoğan, "Emlak Konut GYO bünyesinde bankasız vadelendirme imkânı sunuyoruz. Yüzde 5 peşinat, 2 yıl taksit ödemesiz kampanyamızda 120 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranı geçerli olacak. Ofisini alan yatırımcı üçüncü yılda ödemeye başlayacak" dedi. 

https://www.merkezankara.com.tr/


Geri Dön