26 / 04 / 2024

 Merkez Bankası rezervleri 10 milyar doları geçti!

 Merkez Bankası rezervleri 10 milyar doları geçti!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam döviz rezervleri bu hafta 10 milyar dolardan fazla yükseldi.



Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB) toplam döviz rezervleri bu hafta 10 milyar dolardan fazla yülseldi. Merkez Bankası’nın (TCMB) toplam rezervleri 5 Ağustos haftasında bir önceki haftaya kıyasla yüzde 7,28’lik artış  gösterdi ve 108 milyar 637 milyon dolara yükseldi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB) toplam döviz rezervleri  geçen hafta 2 milyar 940 milyon dolar artarak 101 milyar 263 milyon dolara çıktı. Bu hafta ise toplam rezervler böylece son iki haftada 10 milyar 314 milyon dolar arttı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön