19 / 04 / 2024

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 15 peşinatla hemen teslim daireler!

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 15 peşinatla hemen teslim daireler!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Merkez Zekeriyaköy

Ortadoğu Grup güvencesiyle Zekeriyaköy’ün doğal güzelliklerinin içinde yaşamak, iş ve sosyal hayatın aktif olduğu merkezi bölgelere de yakın olmak isteyenler tarafından tercih edilen Merkez Zekeriyaköy'de sınırlı sayıda konutta fırsat devam ediyor.



Ağırlıklı olarak bahçe ve çatı dubleksi dairelerden oluşan 106 konutluk projede, keyifli bir yaşamın sürdürüldüğünü belirten  Ortadoğu Grup  İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür,  “3. Köprü ve 3. Havalimanı’na yakın eşsiz bir lokasyonda bulunan projenin bölgede en avantajlı metrekare fiyatlarına sahip olduğunu” söyledi. 2+1 çatı dubleksi dairelerin metrekaresinin 6 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin metrekaresinin ise 7 bin 800 liradan satıldığını belirten Gür, %1 KDV fırsatının sunulduğu Merkez Zekeriyaköy’de, %15 peşinat verip kalan tutarı da çok uygun oranlarda vadelendirmenin mümkün olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı.


Uyumlu Komşular

Butik site yapısıyla ön plana çıkan ve komşuluk ilişkilerini pekiştirecek bir konsepte sahip Merkez Zekeriyaköy’de yaşamının bir ayrıcalık olduğunu belirten Mehmer Gür, “Projemizi bahçe yaşamını ve doğayı seven, çocuklarının doğal ortamda yaşamasını tercih eden aileler tercih ediyor ve site genelinde çok güzel komşuluk ilişkileri geliştirildi” diyerek sözlerini tamamladı. 

Sınırlı Sayıda Konut, En Doğru Lokasyon, İdeal Yaşam

İnşaat sektörünün önde gelen ve köklü şirketlerinden biri olan Ortadoğu Grup güvencesiyle inşa edilen  Merkez Zekeriyaköy  Projesi, iş dünyasının merkezi Maslak ve Levent’e yakınlığı, İstanbul’un eğlence ve sosyal yaşam alanlarından İstinye’ye 15 dakika mesafede olması ve bölgeye yapılacak olan 3. Havalimanı ve 3. Köprüye yakınlığı ile eşsiz bir lokasyonda bulunuyor.


Merkez Zekeriyaköy’de yaşamı daha da keyifli hale getirecek pek çok aktivite yer alıyor. Bu nedenle projede, Tenis Kortu, Basketbol Sahası,  Çiçek Bahçeleri, Açık Yüzme Havuzları, Güneşlenme Terasları, Dinlenme Alanı, Süs Havuzu, Fitness Club, Pilates Salonu, Saunalar, Bilardo Odası ve Cafe bulunuyor. Ayrıca Merkez Zekeriyaköy’de çocukların kişisel ve sosyal gelişimlerine çok büyük katkı sağlayacak kış aylarına özel kapalı Çocuk Oyun Odası ile birlikte açık alanda Oyun Parkı, Çocuk Yüzme Havuzu ve Meyve Bahçeleri de yer alıyor. 


“Doğa içerisinde doğa” konseptiyle oluşturulan projede, konutların yüzde 52’sinin bahçe yaşamına sahip olması, kendi küçük doğasını kurmak ve bahçeyle uğraşmak isteyenlere doğal bir yaşam sunuyor.


Web: www.merkezzekeriyakoy.com



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ORTADOĞU Grup güvencesiyle Zekeriyaköy'de inşa edilen Merkez Zekeriyaköy projesinde yaşam başladı. Ağırlıklı olarak bahçe ve çatı dubleksi dairelerden oluşan 106 konutluk projede, sınırlı sayıda dairenin kalırken, projede, yüzde 15 peşinat verip kalan tutarı da uygun oranlarda vadelendirme imkanı sunuluyor. 


Vatan


projeye sor



Geri Dön