24 / 04 / 2024

Mersin Büyükşehir Berdan Konukevi'ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Mersin Büyükşehir Berdan Konukevi'ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 156 yataklı tesisin koronavirüsle mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının hizmetine sunulmasından sonra, bünyesinde bulunan Berdan Konukevi'ni de sağlık çalışanlarına tahsis etti...



Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan tesisleri konaklamaları amacıyla sağlık çalışanlarına tahsis ediyor. 

Macit Özcan Spor Kompleksi yerleşkesindeki 156 yataklı tesisin koronavirüsle mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının hizmetine açılmasından sonra, MESKİ Berdan İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin yanında bulunan ve geniş bir alan içerisinde olan Berdan Konukevi de sağlık çalışanlarına tahsis edildi.

Mersin Haber'de yer alan habere göre; farklı sağlık kurumlarında görev yapan sağlık çalışanları, konukevinin kendilerine tahsis edilmesinden dolayı Başkan Vahap Seçer’e teşekkür ettiklerini belirtti.   

Bungalov evler de hazır bekletiliyor

Sağlık çalışanlarından gelecek talep üzerine, yine Büyükşehir bünyesindeki, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus Gençlik Kampı içinde bulunan 18 bungalov ev de hazırlandı.

Tesisin her noktası dezenfekte edildi

Berdan Konukevi içerisinde çamaşırhane, yemekhane, toplantı odası, bahçe, otopark ve daha birçok alan yer alıyor.

Eksikleri giderilen ve her noktası dezenfekte edilen tesiste, Büyükşehir’in Tarsus Gençlik Kampı personeli tarafından hizmet veriliyor. Sağlıkçıların tüm ihtiyaçlarının düşünüldüğü konukevi bahçesinde bulunan otoparkta, araçların yıkanması için de imkan mevcut. Öte yandan, tesisin ana yola bağlantı yolu ile MESKİ Berdan İçme Suyu Arıtma Tesisi yolu da ayrıldı. 

Mersin Büyükşehir'in 156 yataklı tesisi sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Mersin’de sahra hastanesinin hazırlıkları tamamlandı!


Geri Dön