29 / 03 / 2024

Mersin Büyükşehir Ekim ayı toplantısı gerçekleşti!

Mersin Büyükşehir Ekim ayı toplantısı gerçekleşti!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Ekim Ayı Toplantısı’nın Birinci Birleşimi gerçekleşti. Toplantıda sahil düzenleme projesi konuşuldu.



Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Ekim Ayı Toplantısı’nın Birinci Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan toplantıda idare tekliflerine ait 11, komisyon raporlarına ait 10 ve gündem dışı 3 olmak üzere toplam 24 madde görüşüldü.

Aydıncık ilçesi Teknecik, Yeniyörük, Kaş mahallelerini de kaplayan grup yolunun asfaltlanması ile ilgili bilgilendirme isteyen meclis üyesine bilgiler veren Başkan Burhanettin Kocamaz, sahil düzenleme projesiyle ilgili soruları cevapları.

Başkan Kocamaz, “Orada çalışmalar tamamen bitmedi. Proje tamamlandığında Mersin’e yakışır bir sahil olacağından ve severek kullanılacağından eminiz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı birinci birleşimi, alınan kararların Mersin ve tüm ilçelerine hayırlı olması dilekleriyle sona erdi.


Geri Dön