24 / 04 / 2024

Mersin Stadyumu'nda ilk maç yapıldı!

Mersin Stadyumu'nda ilk maç yapıldı!

Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan Mersin Stadyumu'nda ilk maç yapıldı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü arasında maçla, statta ilk maç oynanmış oldu




Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan Mersin Stadyumu'nda ilk maç yapıldı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü arasında maçla, statta ilk maç oynanmış oldu. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün 5-4 yendiği maçı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Salman Malkoç ile şube müdürleri.  TOKİ  ve Limak A.Ş yetkilileri izledi. Oldukça çekişmeli anlara sahne olan maçın ardından TOKİ tarafından Limak A.Ş'ye yaptırılan 25 bin kişilik Mersin Stadyumu. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne devredildi. 



 Yapılan karşılıklı görüşmelerden sonra Mersin Stadyumu'nun son durumuyla ilgili bilgiler veren yetkililer. Mersin Stadyumunun genelinde yaptıkları incelemelerin sonucunda zemindeki çimin kalitesinin çok iyi olduğunu ancak acele ederek zeminin tamamen zarar görmemesi adına 9 Mart 2014 tarihinde oynanacak Mersin İdmanyurdu-Adana Demirspor maçına stadın yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi. 



Adana Medya


Geri Dön