27 / 04 / 2024

Mersin'de bölgesel ölçüm odaları inşa edilecek!

Mersin'de bölgesel ölçüm odaları inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, MESKİ İçmesuyu Rehabilitasyon Projesi için sağlanan kredinin bir bölümünü Bölgesel Ölçüm Odaları, Scada Sistemi ve Yönetim Binası Temin, Montaj ve İnşaatı



Mersin Büyükşekir Belediyesi tarafından verilen ilan şu şekilde;

İHALEYE DAVET

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MERSİN SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
BÖLGESEL ÖLÇÜM ODALARI, SCADA SİSTEMİ VE YÖNETİM BİNASI TEMİN, MONTAJ VE İNŞAATI İŞİ

(Sözleşme No. MES-W8)

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizayon İdaresi Genel Müdürlüğü (MEŞKİ), Dünya Bankası tarafından İller Bankası aracılığıyla MEŞKİ İçmesuyu Rehabilitasyon Projesi için sağlanan kredinin bir bölümünü Bölgesel Ölçüm Odaları, Scada Sistemi Ve Yönetim Binası Temin, Montaj Ve İnşaatı İşi için kullanacaktır.

MESKİ kabul edilebilir(uygun) teklif sahiplerini kapalı tekliflerini sunmak için davet etmektedir.

Geçerlilik süresi 120 (yüzyirmi) gün olan Teklifler en geç 16 / 03 / 2011 tarihinde yerel saat 14:00'e kadar aşağıdaki adrese teslim edilecektir. Bütün teklifler, Yüz bin ( 100.000) Euro'luk veya konvertible para birimi cinsinden eşdeğeri miktarda geçerli bir geçici teminatla beraber verilecektir.

Teklifler, 16 / 03 / 2011 günü yerel saat 14.15'de aşağıdaki adreste hazır bulunan teklif sahiplerinin temsilcileri önünde açılacaktır.

İlgilenen firmalar 'www.meski.gov.tr' ve 'www.ilbank.gov.tr' web sitelerinden detaylı ilan metnine ulaşabilirler ve ihtiyaç duydukları ilave bilgileri aşağıdaki adresten temin edebilirler.
 
Adres: MERSİN Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü MEŞKİ Etüt ve Plan Dairesi Baskanligi Portakal Mah., Akbelen Bulvarı, Mezarlik Yani Mersin, TURKEY

Telefon: +90 324 320 65 27
Faks: +90 324 321 24 02
Electronik posta adresi: [email protected]


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön