16 / 04 / 2024

Mersin'de ilk home ofis projesinin inşaatı başladı!

Mersin'de ilk home ofis projesinin inşaatı başladı!

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesinin inşaatı başladı. Pozcu Evo projesi 2 blok halinde yükselecek.



Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesi Pozcu Evo'nun inşaatı başladı. Bin 820 metrekare alanda inşa edilcek proje 2 bloktan meydana geliyor.


Toplam 88 adet dairen oluşan Pozcu Evo'da 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Projenin Mersin'e home office kültürünü kazandırması bekleniyor. 


Pozcu İnşaat  Genel Müdürü Nizam Süzer, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu. Süzer, "İster ofis ister ev olarak kullanılabilecek olan yapılar, özellikle kurumsal şirketlerin tercih edeceği teknolojide inşa edilecek. Cafe, restoran, teras, medya odası sunum ve seminer odaları gibi ortak kullanım alanlarına sahip olacak olan Pozcu Evo, özellikle ofis sıkıntısı yaşanan bölgede ihtiyacı karşılayacak" şeklinde konuştu.


Pozcu Evo'nun Mersin'de bir ilk olduğunu söyleyen Süzer, "Uzun süredir duyulan bir ihtiyacı karşılayacağız bu projeyle. Ofis yetersizliği vardı ve insanlar eski binalarda ofisler kullanıyordu. Modern, profesyonel ve kurumsal şirketlerin kullanabileceği ofisler yoktu. Bizim projemizdeki daireleri isteyen ofis isteyen ev olarak kullanabiliyor. Lokasyon olarak da artıları var. Aralık 2018'de kapılarımızı açacağız. 88 adet daire içerisindeki sosyal tesislerle ihtiyacı rahatlıkla karşılayacak" ifadelerini kullandı.


Pozcu ailesinin Mersin'de birçok yapı ve ticaret alanlarını hayata geçirdiğini söyleyen Süzer, 1950'li yıllardan itibaren kentte Pozcu Mahallesi efsanesi konuşuldu ve Şevket Pozcu'nun Bahçelievler olarak kurduğu semt, Pozcu olarak anılmaya devam etti. Aile şirketinin ikinci kuşağından Derya Pozcu'nun yaptığı ve geliştirdiği projelerle şehrin ticaret merkezi Pozcu semtine kaydı. Ailenin diğer kuşağı olan Şemsa Pozcu İnşaat, Mersin'de 820 metrekare üzerinde Evo projesine başlıyor. 2 bloktan oluşan proje home ofis özelliğiyle dikkat çekiyor. Pozcu döneminde Türkiye'nin en bilimsel tarımının yapıldığı Pozcu Çiftliği Aile Evi'ni, kültür merkezine çevirmek üzere proje çalışmaları başlamıştır. Pozcu'nun üçüncü kuşağından olan Pozcu İnşaat ve Yatırım A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı olan Mert Pozcu ise Mersin'in Pozcu semtini cazibe merkezi yapmak için iş ve ev yaşamını birleştiren EVO projesiyle yeni bir anlayış yaşama geçiriyor" dedi.



Dünya


Geri Dön