29 / 03 / 2024

Zonguldak Ihlamur Teras projesinin inşaatı başladı!

Zonguldak Ihlamur Teras projesinin inşaatı başladı!

Zonguldak Yenice Belediyesi ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından hayata geçirilecek Ihlamur Teras (Seyir Terası) Restaurant ve Bungalov Evler Projesi'nin inşaatı başladı.



Zonguldak Yenice Belediyesi ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı imzası taşıyan  Ihlamur Teras ( Seyir Terası) Restaurant ve Bungalov Evler Projesi'nin temeli atıldı. Kısa adı BAKKA olacak proje 1 milyon 300 bin liraya mal olacak.

Pusula Gazetesi'nde yer alan habere göre, BAKKA projesi 14 adet bungalov ev ve restauranttan meydana geliyor. Projenin içerisinde ayrıca yangın sistemi, güvenlik ağı, elektrik altyapısı, ses sistemi, internet ve TV sistemi bulunuyor. 

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, projeyle ilgili yaptığı açıklamada,  ''Toplam 1 milyon 300 bin lira bedelli projeye BAKKA 1 milyon lira hibe verirken belediye de 300 bin lira projeye ek finansman desteği sağlayacak. Yeni sunulan ve kabul gören, 31 Aralık 2019 ‘da tamamlanması gereken ve içinde 2 cep müze olmak üzere 7 bungalov ev, hediyelik eşya satış dükkanı, organik ürün pazarı tezgahları, kamelya ve oturma bankları, çevre düzenlemesi ve tanıtım materyalleri ile projede eksiklik görülen bölümler olan projenin imzalarının atılmasının ardından startı da verildi. Proje süresinde tamamlanacak.Yenice Belediyesi ve BAKKA işbirliği ile yürütülecek proje, Ihlamur Terasın tamamen tamamlanmasına vesile olacak'' ifadelerini kullandı. 


Geri Dön