25 / 04 / 2024

Invest İnşaat Vadikoru projesinin inşaatına başladı!

Invest İnşaat Vadikoru projesinin inşaatına başladı!

Invest İnşaat'ın İstanbul Ayazağa'da hayata geçireceği Vadikoru projesinin inşaatı başladı. 



Invest İnşaat, İstanbul Ayazağa'da Vadikoru projesinin inşaatına başladı. Konut, ofis ve ticari alanlardan meydana gelecek olan karma konseptli projede toplamda 242 konut, 84 ofis ve 12 ticari ünite yer alacak. 

 

Vadikoru'da 67 ila 190 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip dairelerin metrekare fiyatları 8.500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan 1+1'ler 67 ila 85 metrekare, 2+1'ler 105 ila 159 metrekare, 3+1'ler de 177 ila 191 metrekare olarak tasarlandı. 

 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Ayazağa'nın geleceğine ve potansiyeline inandıklarını belirten Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar proje hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Uçar, "Üç tarafı Belgrad Ormanları ile çevrili olan Vadikoru projemizi 20 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriyoruz. 200 milyon TL'lik yatırım ile sanayi dönüşümü olarak geliştirdiğimiz Vadikoru, Ayazağa bölgesinin en değerli projelerinden biri olacak. Doğa ve kent yaşamı arasında modern bir köprü olan projemiz 5 bloktan oluşuyor. Bu bölge, Levent - Maslak - Nişantaşı gibi İstanbul'un merkezi noktalarının alternatifi niteliğinde konumlanıyor. Sektördeki yatırımlarımızın büyük kısmını Ayazağa ve çevresinde yoğunlaştırdık. Yaklaşık 10 yıllık bir süre içinde Ayazağa'da faaliyet göstermeye devam edeceğiz" diye konuştu. 

 


Web: www.vadikoru.com


Geri Dön