19 / 04 / 2024

Mersin'de imara aykırı kafe yıkıldı!

Mersin'de imara aykırı kafe yıkıldı!

Mersin sahilinde, imara aykırı olduğu nedeniyle bir kafenin yıkımı yapıldı. Yıkım esnasında bazı çalışanlar üzüntü yaşadı.



Mersin sahilinde, imara aykırı olduğu nedeniyle bir kafenin yıkımı yapıldı. 

Beyaz Gazete yer alan habere göre; Merkez Akdeniz ilçesi Atatürk Parkı'nda yer alan ve yıkım kararı verilen bir kafenin yıkılması için Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler çalışmalar gerçekleştirildi.

Beyaz Gazetesi'nde yer alan habere göre; polis ekipleri tarafından yoğun güvenlik tedbirlerinin alındığı yıkımda, herhangi bir olumsuzluk meydana geldi. "Sahildeki son kafeydi" İşletme sahibi Alaaddin Ceylan, gazetecilere yaptığı konuşmada, yıkım gerekçesinin doğru olduğunu ancak kendilerinin imar barışından faydalandığını iddia etti. 

Tüm usulleri yerine getirdiklerini söyleyen Ceylan, "Yalan beyanlarla aldığımız belgeler iptal edildi. Mahkememiz devam ediyor. O yüzden mahkeme sonucunda hak bize geçecektir. Yıkım gerekçesi imar dışı olmasıdır. Gerekçe doğru ama imar barışı çıktı. Mersin 'de imar barışından faydalanan tek işletmeyiz. İmar planında her şey belli. Mahkeme devam ediyor ve adalet yerini bulacak. Sonuç benim lehime geldiğinde ise tazminat davası açacağım. Bu sahildeki son kafeydi." açıklamasında bulundu.

Yıkım esnasında bazı çalışanlar üzüntü yaşadı.


Geri Dön