25 / 04 / 2024

MESA Çengelköy Bosphorus satışa çıktı!

MESA Çengelköy Bosphorus satışa çıktı!

Firma: Mesa Grup

Proje: Mesa Çengelköy Bosphorus

Çengelköy’de hayata geçirilen MESA Çengelköy Bosphorus projesinde satışlar resmen başladı...



MESA’nın, Mega kent İstanbul’un tarih kokan semti, Çengelköy’de hayata geçirdiği MESA Çengelköy Bosphorus lansmana özel avantajlarla satışa sunuldu. Merakla beklenen MESA Çengelköy Bosphorus projesi İstanbul Boğazı ile iç içe bir yaşam sunuyor. MESA Çengelköy Bosphorus, sadece İstanbul Boğaz’ına değil, lokasyonuyla mega kent İstanbul’un her noktasına hakim olma imkanı sunuyor.

Boğaz ile iç içe hayat

Yalnızca 54 dairenin yer aldığı MESA Çengelköy Bosphorus yatay mimariyle hayata geçiriliyor. Proje ayrıca İstanbul Boğazı'na ve kıyı şeridine hakim konumda bulunuyor. Merakla beklenen MESA Çengelköy Bosphorus, cam cepheleri, yeşil terasları, geniş balkonları ile dikkat çekiyor.

MESA Çengelköy Bosphorus satışa çıktı!

Geçmişi Günümüzle Harmanladı

Proje, İstanbul Boğazı'nın en özel noktasında hayata geçirilen MESA Çengelköy Bosphorus, projesi mimarisiyle de göz dolduruyor. MESA Çengelköy Bosphorus, Topkapı Haremi, Saadet Kapısı ve III. Ahmet Çeşmesi gibi tarihe ait öğelerin sadeliği,  geniş saçakları, malzeme dokuları ve renkleri referans alınarak tasarlandı. Boğaz manzarasıyla dikkat çeken MESA Çengelköy Bosphorus, geniş terasları ve şeffaf cepheleriyle tarihteki süregelen ihtişamı, yalın bir dille ortaya koyuyor. Her katta ferah ve genişi balkonların yer aldığı proje iç mimarisiyle de dikkat çekiyor.

Proje Yeşil ve maviyi bir araya getiriyor

Boğaz manzarasıyla dikkat çeken MESA Çengelköy Bosphorus projesi, konut sahiplerine 7 bin 693 metrekarelik bir yeşil alan da sunuyor. MESA Çengelköy Bosphorus'un 240 metrekarelik bir alanı da su yüzeylerine ayrıldı. Çengelköy Bosphorus  projesi için seçilen bitkilerin renk ve koku etkisi ile yakalanan harmoniyle duyulara da hitap etmesi hedefleniyor. Projede çocuk oyun parkı da yer alıyor.

Lansmana özel fırsatlar

Eşsiz boğaz manzarası sunan MESA Çengelköy Bosphorus projesinde 120 ile 266 net metrekare arasında farklılık gösteren konutlar 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 5 oda 2 salon, 5,5 oda 2 salon, 6 oda 1 salon, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.

Lokasyonuyla dikkat çekiyor

Lokasyonuyla dikkat çeken MESA Çengelköy Bosphorus projesi İstanbul Havalimanı’na 49 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6.7 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 3.4 kilometre, Avrasya Tüneli’ne 11 kilometre, Çengelköy sahiline 1.2 kilometre ve Anadolu Hisarı’na 5.7 kilometre mesafede yer alıyor.

Web: https://www.mesacengelkoy.com/


projeye sor



Geri Dön