19 / 04 / 2024

Mesa Çubuklu 28'in lansmanı yapıldı!

Mesa Çubuklu 28'in lansmanı yapıldı!

MESA; Beykoz Çubuklu 28 projesinin lansmanını, kaba inşaatı tamamlanması sonrasında ve teslimine bir yıl kala gerçekleştirerek, finansal gücünü de bir kez daha gösterdi.




Gayrimenkul sektöründe 50 seneye dayanan ödünsüz kalite anlayışını nitelikli yaşam alanlarıyla buluşturan MESA; Anadolu Yakası’nın en güzel lokasyonlarından biri olan Beykoz Çubuklu’da MESA Orman projesinden sonra Mesa Çubuklu 28 projesiyle bölgeye katma değer sağlayacak az katlı ve özgün mimarisiyle ayrıcalıklı bir yaşam imkanı daha sunuyor.


Eşsiz bir Atmosfer, Zevk ve Prestij Sahibi Ayrıntılar

MESA, Çubuklu’da hayata geçirdiği ikinci projesi olan MESA Çubuklu 28'in lansmanı bugün satış ofisinde gerçekleşti. Lansmana MESA Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, MESA Genel Müdür Yardımcısı Zafer Ak ve MESA Satış ve Pazarlama Koordinatörü Kadir Yılmaz katıldı. Çubuklu 28 projesi bir tarafta eşsiz orman manzarası bir tarafta ise panoramik boğaz manzarasıyla eşsiz bir yaşam imkanı sunuyor. Sadece 80 bağımsız bölüm ve 1 ticari alanı ile butik bir yaşamın kurgulandığı Beykoz Çubuklu 28, zevk ve prestij sahibi detaylarıyla Çubuklu'nun en özel noktalarından birinde bulunuyor. Az katlı mimarisi ve estetik detaylarıyla bölgenin doğal dokusuna uyumlu şekilde hayata geçirilen MESA Çubuklu 28, geleneksel MESA kalitesi ve yüksek standartları ile buluşarak, ayrıcalıklı yaşam alanları sunuyor.  


MESA Çubuklu 28 projesi ailelere seçkin yaşam sunuyor


Yalın, estetik ve fonksiyonel bir çizgi ile tasarlanan MESA Çubuklu 28, sakinlerine rezidans konforunda özel bir hayat sunuyor. Yatay mimariye sahip projede çok sayıda yaşam seçeneği bulunuyor. MESA Çubuklu 28’de; 1 oda 1 salon, 1 oda 1 salon çatı dubleksi, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 2 oda 1 salon çatı dubleksi, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon çatı dubleksi, 4 oda 1 salon bahçe dubleksi ve 4 oda 1 salon çatı dubleksi seçenekleriyle toplam 80 bağımsız bölüm seçkin sahiplerini bekliyor.

Ekim 2019’da sahiplerine teslim edilecek olan proje, 1 milyon 359 bin TL ile 4 milyon 493 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. 


Benzersiz yaşamlar, lansmana özel cazip fırsatlarla 

İnşaat ilerleme düzeyi yüzde 50 seviyesine ulaşan Beykoz Çubuklu 28’de lansmana özel ödeme seçenekleri sunuldu.  Yüzde 10 peşinatla benzersiz bir yaşama ulaşmanın mümkün olduğu Çubuklu 28'de yüzde 0,98 faiz oranı sunuluyor.


Ağırlıklı olarak yüzde 1 KDV’li bağımsız bölümlerden oluşan projede, büyüklüğü nedeniyle normalde yüzde 18 olması gereken bağımsız bölümlerdeki KDV oranı, 31 Ekim tarihine kadar yürürlükte olan yönetmelik sayesinde yüzde 8 olarak uygulanabiliyor.


Zengin ve özgün olanaklar

MESA Çubuklu 28 projesi sosyal tesisi benzersiz ayrıcalıklar da sunuyor. Projenin sosyal tesisinde aileler eğlenceli vakit geçirirken, komşular ile keyifli sohbetler de Beykoz Çubuklu 28 sakinlerini bekliyor. Sosyal tesisin içerisinde yer alan spor merkezi, sauna, SPA, buhar odası ve havuz ile MESA Çubuklu 28’de her anın keyfine varmak mümkün. 80 adet bağımsız bölümü olan rezidans konforunu  dört bir yandan ışık alan ferah daireler ve ustalıkla tasarlanmış yerleşim planı ile hissettirerek, hayatınızın değerini arttıran tüm özelliklere sahip.


Doğanın da hayatın da tam ortasında


Estetik ve işlevsel mimari tasarımıyla MESA Çubuklu 28 projesi bulunduğu konum açısından da çok önemli ulaşım avantajlarına sahip. Riva Yolu üzerinde kolay giriş çıkışı bulunan Çubuklu 28, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5 dakika Çubuklu – İstinye Feribot İskelesi’ne 7 dakika mesafede bulunuyor. Boğazın her iki yakasından da hızlı ve kolay erişim sağlanan Çubuklu 28 sunduğu ulaşım avantajına deniz ulaşımı avantajını da katıyor.


Ofis yoğunluğunun yer aldığı Kavacık’a 3, Levent’e 10 ve Maslak’a da 12 dakikada ulaşabilen MESA Çubuklu 28 Ataşehir’e 15, Bağdat Caddesi’ne ise 30 dakika uzaklıkta bulunuyor. Şehrin karmaşasından kaçmak isteyenlerin öncelikli tercihlerinden Polonezköy’e 15, Riva’ya 19, Anadolu Kavağı’na ise 20 dakikada MESA Çubuklu 28’den ulaşılabiliyor.


Geri Dön