18 / 04 / 2024

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesi başlıyor!

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Mesa Mesken imzasıyla hayata geçirilecek Antalya Muratpaşa projesinde yer teslimi yapıldı...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) projelerinden Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşinin yer teslimi, yüklenici firma Mesa Mesken Sanayii A.Ş.'ye dün (25 Ekim 2017 Çarşamba) yapıldı. 


İnşaatın yakında başlaması planlanan Mesa Mesken Muratpaşa projesinin emsale esas inşaat alanı 60 bin metrekare, arsa alanı ise 40 bin metrekare alana sahip. Emsal değeri 1.50 olan projede kat yüksekliği en fazla 12 olabilecek. 


İhalesinin 2. oturumu 25 Temmuz 2017 tarihinde Emlak Konut GYO tarafından yapıldığı Antalya Muratpaşa arsa ihalesinin sözleşmesi, Mesa Mesken ile 16 Ekim 2017'de imzalandı. 


302.1 milyonluk proje

Mesa Mesken, Antalya Muratpaşa ihalesinde arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 1 milyon 60 bin TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 302 milyon 100 bin TL teklif veröiş ve ihalesi kazanmıştı. İhaleye 4 firma katılmıştı. Katılan firmalar arasında  Eltes İnşaat, Kabataş Gayrimenkul-Rönesans Gayrimenkul İş Ortaklığı ve İzka İnşaat bulunuyordu. 

 

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesi iptal edildi!
 

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesinde imzalar atıldı!

 

 

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi/com

 


Geri Dön