26 / 04 / 2024

Mesa Urla nerede?

Mesa Urla nerede?

Firma: Mesa Mesken

Proje: Mesa Urla

Mesa Urla nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Mesa Urla nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Hayata geçirdiği Mesa Orman projesinin 2. etabını ve Mesa Çengelköy Bosphorus projelerinin satışlarına devam eden Mesa yeni projesi için düğmeye bastı.

Mesa Urla nerede?
Mesa Urla nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Mesa Urla nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar

Gayrimenkul sektöründe 52 yıla dayanan kalite anlayışını nitelikli yaşam alanlarıyla bir araya getiren Mesa hayata geçireceği yeni projesi için ön talep topluyor. 

Mesa Urla nerede?

*Görseller Mesa orman projesine aittir.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınınına rağmen yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Mesa'nın yeni projesi  İzmir  Urla'da hayata geçirilecek.

Mesa Urla nerede?
Mesa Urla nerede sorusuna proje Urla Kekliktepe bölgesinde yükselecek yanıtını verebiliriz.  Mesa Urla projesiyle ilgili detaylar henüz belli olmadı. Mesa Urla projesi ile ile ilgili detaylar netleştiğinde Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web: https://www.mesa.com.tr/
Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön