18 / 04 / 2024

Mesav Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesav Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesav Gayrimenkul Limited Şirketi, Veysel Bozal, Maksut Bozal, Abidin Bozal, Sebahattin Bozal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Esenler, Giyimkent Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.



Mesav Gayrimenkul Limited Şirketi, Veysel Bozal, Maksut Bozal, Abidin Bozal, Sebahattin Bozal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


Mesav Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; MADDE : 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.   3-1) Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,satmak ve kiraya vermek.   3-2)  Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,fabrikalar,park ve bahçe düzenlemeleri,turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek,satmak ve kiraya vermek. Mevzuatın izin verdiği her türlü malın ithalatını, ihracatını ,alım satımını  yapar.   3-3) Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar ,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.   3.4) Konusu ile ilgili faaliyetleri için ruhsatname,izin,ihtira beratı,marka,lisans,alameti farika gibi haklar ihtisal  ve iktisap etmek.Konusu ile ilgili menkul mal ve gayrimenkul malları almak,satmak,kiralamak, kiraya vermek.                                                                                                3.5) Şirket maksat ve mevzunun tahakkuku için para istikraz edebilir. Bu cümleden olmak üzere kanunun tayin ettiği çerçeve dahilinde her türlü teminat verebilir ve özellikle mal varlığına dair menkul ve gayri menkuller üzerinde alacakları lehine rehin ve ipotek tesis edebilir. İşbu ipoteklerin terkini talep edebilir.Şirket konusu ile ilgili üçüncü kişilerden; lehine menkul mal ve gayrimenkul rehin ve ipotek alabilir ve ipotek verir.  



Geri Dön