19 / 04 / 2024

Abidin Bozal

Abidin Bozal

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Abidin Bozal Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Tayfun Toprak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Başakşehir, Başak Mahallesi'nde kuruldu.

Suğra Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Suğra Gayrimenkul Limited Şirketi, İsmail Işıkkaya, Ali Fuat Başak, Haşim Keleş, Türker Aslan, Abidin Bozal, İlker Küpelioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Bürde Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bürde Gayrimenkul Limited Şirketi, İsmail Işıkkaya, Ali Fuat Başak, Haşim Keleş, Türker Aslan, Abidin Bozal, İlker Küpelioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Mesav Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesav Gayrimenkul Limited Şirketi, Veysel Bozal, Maksut Bozal, Abidin Bozal, Sebahattin Bozal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Esenler, Giyimkent Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Balaban tarafından kuruldu.

Dar gelirliler için 25 bin konutluk dev proje! 2024’te hak sahiplerine teslim edilecek!

Şanlıurfa’da dar gelirli aileleri konut sahibi yapmak için 25 bin konutluk dev projeye start verildi. Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Kuzey Şehir Konutları’nda ilk etabı 2024 yılında teslim edeceğiz” diye konuştu.

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 82 milyon 716 bin 218,03 TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Erdem, Mehmet Nezih Erdem ve Mehmet Rıza Erdem ortaklığında kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilikler görülüyor. Dolar kuru inişli çıkışlı seyir izlerken yatırımcılar dolarlarımızı bozalım mı, bekletelim mi? sorusunu araştırıyor. İşte herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Abitaş Beton Elemanları Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abitaş Beton Elemanları Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Barış tarafından kuruldu. 

3el Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3el Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Ücel tarafından kuruldu.

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

İş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait Beşiktaş Bebek'teki 11 bin 424 metrekarelik arazi imara açıldı!

Boğaziçi’nde iş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait olan oldukça değerlia arazi, İBB devre dışı bırakıldı ve Cumhurbaşkanı imzasıyla imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Zeynel Abidin Toktaş tarafından kuruldu!

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de KAdir Beşevli, Murat Türkay, Nuri Bozal, Özgür Atilla ve Tahir Canbay ortaklığında kuruldu.

Okl Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Okl Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de Zeynel Abidin Okul ve M. Celalettin Okul ortaklığında kuruldu.

Deon Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Deon Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Zeynel Abidin Ayyıldız tarafından kuruldu.

Abidin Bozal Haberi

Abidin Bozal

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Abidin Bozal Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Tayfun Toprak  Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Başakşehir, Başak Mahallesi'nde kuruldu. 


Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,satmak ve kiraya vermek.  2-Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,fabrikalar,park ve bahçe düzenlemeleri,turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek,satmak ve kiraya vermek. Mevzuatın izin verdiği her türlü malın ithalatını, ihracatını ,alım satımını yapar. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...