19 / 04 / 2024

Mesut Sancak: İzmir'de yıkılması gereken 315 bin yapı var!

Mesut Sancak: İzmir'de yıkılması gereken 315 bin yapı var!

İzmir'in geleceğine inandığını ve güvendiğini de sözlerine ekleyen Sancak "İzmir'de şu anda yıkılması gereken depreme dayanıksız 315 bin yapı var. Bu da kentsel dönüşümde İzmir'i önemli aktörlerden biri yapıyor.





Folkart Yapı, Life Bornova projesiyle İzmir'e 250 milyon liralık yatırım yaptı. Yüzde 72'si yeşil alan olmak üzere örnek bir projeye imza attıklarını belirten Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'e bugüne kadar toplam 900 milyon liralık inşaat yatırımı yaptık. Önümüzdeki bir yıl içerisinde de 1 milyar liralık daha yatırımı hedefledik" dedi. 


Projenin tanıtım ofisinde düzenlenen basın toplantısına Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Genel Müdür Metin Sancak, Genel Müdür Yardımcısı Ayetullah Mutlu, Mimar Alpay Demirci ve Satış Müdürü Elzem Sül katıldı. "Ulaşılabilir Lüks" sloganıyla İzmirlilerin karşısına çıktıklarını belirten Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, "4 milyonluk İzmir'de A-plus konut yok denecek kadar azdı. Bu konuda önemli bir açık gördük ve Folkart bu düşüncenin sonucunda ortaya çıktı." diye konuştu. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM

İzmir'in geleceğine inandığını ve güvendiğini de sözlerine ekleyen Sancak "İzmir'de şu anda yıkılması gereken depreme dayanıksız 315 bin yapı var. Bu da kentsel dönüşümde İzmir'i önemli aktörlerden biri yapıyor.  Biz İzmir'in bu konudaki açığım kapatmaya hazırız. İzmir-İstanbul Otoyolu da bitmek üzere. İstanbul doldu taşıyor. Otoyolun bitmesiyle İzmir'e önemli bir akın olacak" dedi.


Yeni Şafak 


Geri Dön