19 / 04 / 2024

Metal Yapı Konut 5 yeni proje yapacak!

Metal Yapı Konut 5 yeni proje yapacak!

37 yıllık tecrübesiyle İstanbul'da birçok önemli imza atan Metal Yapı Konut, Göktürk ve Kemerburgaz'daki projelerine tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede bugüne kadar 6 projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, 5 yeni projeye daha imza atacak. 



Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbul’un en yeşil bölgelerinden biri olan, lokasyonu ve değeriyle yatırımcısının yüzünü güldüren Kemerburgaz ve Göktürk’te toplam 6 projeyi gerçekleştiren Metal Yapı Konut, bölgede Kemerlife XXIII, Real Life, Belgrad Life, Arcadium Life III ve Kemer Ofis projelerini hayata geçiriyor. Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, 5 projede yaşanan süreç ve hedefleri, şöyle paylaştı: “Yaklaşık 1 milyar liralık yatırımla bölgeye yaşam ve değer katacağız. 5 ayrı projenin heyecanını aynı anda yaşıyoruz. İstanbul’un yeşili en bol, lokasyonu ile değerli ve yaşam için en elverişli bölgelerinden Kemerburgaz Göktürk’te 5 yeni proje daha gerçekleştirmek mutluluk verici. Metal Yapı Konut olarak 2017 yılında olduğu gibi 2018’de de yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceği.” dedi.


Bölgeye yatırım yapmaya devam edeceklerini açıklayan Karali, şöyle konuştu: “Bölgede bugüne kadar Kemerlife XXI, Kemerlife XXII, Arketip Evleri, Country Life, Arcadium Life I ve II olmak üzere 6 projeyi hayata geçirdik. Şu anda da Kemerlife XXIII, Real Life, Belgrad Life, Arcadium Life III ve Kemer Ofis projelerini inşa ediyoruz. Ayrıca bu bölgede 50 dönümlük bir arazimiz daha var. Orada da en kısa sürede projeye başlayacağız. Kemerburgaz ve Göktürk, Metal Yapı Konut için çok önemli ve gelişime çok açık bir bölge. Yeni havalimanı, 3. Köprü gibi büyük yatırımlara çok yakın; lokasyonu itibariyle şehir içine hızlı ulaşım imkanı sunuyor. Önümüzdeki dönem toplu taşıma imkanlarıyla da ulaşımın çok kolay olduğu bir bölge olacak. Bölge değer olarak şehir merkezinin yoğunluğundan uzakta olmanın avantajına sahip ancak fiyatlandırma olarak şehir merkezi gibi konumlandırılıyor.”


Web: http://www.metalyapikonut.com/

 


Geri Dön