24 / 04 / 2024

Metrolife Evleri Sinpaş fiyat listesi!

Metrolife Evleri Sinpaş fiyat listesi!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Metrolife

Metrolife Evleri Sinpaş fiyat listesi 290 bin TL'den başlıyor. Metrolife projesi Sinpaş GYO tarafından 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleriyle hayata geçirildi...



Sinpaş GYO tarafından Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen Metrolife Evleri lansmana özel avantajlar sunuyor. Proje
 

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de metronun yanı başında hayata geçirilen Metrolife projesi  Sinpaş GYO imzası taşıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Metrolife Evleri, geniş teraslı ve bahçeli evleri, sağlık ve sporla iç içe bir yaşama imkan tanıyan bisiklet parkuru ve yürüyüş yolları, yemyeşil park alanı, her türlü ihtiyacın karşılanabileceği ve sevdiklerinizle sosyalleşeceğiniz 8 bin metrekarelik çarşı alanı ve meydanıyla, Sancaktepe’de ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.  

Toplam 544 daire ve 10 bin metrekarelik ticari alana yer verilen Sinpaş Metrolife projesinde daire büyüklükleri 59 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiyor. Metrolife Sancaktepe güncel fiyat listesi 290 bin TL'den başlıyor.

Sancaktepe Metrolife Evleri projesinde, yansıma havuzları, çim amfi ve seyir terası, ateş kuyusu, çocuk oyun alanı, açık spor alanı, fitness merkezi, bisiklet ve yürüyüş parkuru olanakları da olacak.   
 

Metrolife Evleri Sinpaş fiyat listesi!

1+1 daireler peşin 290 bin TL 
2+1 daireler peşinde 465 bin TL 
3+1 daireler peşinde 622 bin TL'den başlıyor.       

Sinpaş Metrolife Sancaktepe ödeme kampanyası kapsamında 48 ay vade farksız ödeme imkanı bulunuyor. 

Metrolife Evleri adres: Abdurrahmangazi Mh. Asır Cd. No: 32-34 Sancaktepe – İstanbul
 

Tel:444 1 440   
Web: http://sinpasmetrolife.com   
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön