26 / 04 / 2024

Metropark Halkalı daire fiyatları!

Metropark Halkalı daire fiyatları!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Metro Park

Metropark Halkalı daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. 60 ay yüzde 0,39 faiz oranı ile ödeme yapılabilen proje Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.



Teslimlerin bu yıl sonunda yapılması planlanan Metropark Rezidans'ta daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje toplamda 1,270 adet konuttan oluşuyor. 


Metropark Halkalı daire fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor.  Teknik Yapı  imzası ile yükselen projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor.


Teknik Yapı Metropark projesi 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden meydana geliyor. Proje İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da inşa ediliyor.


Küçükçekmece Metropark'ta dinlenme alanları, yüzme havuzu, fitness center, yürüyüş yolları, spor alanları, koşu parkuru, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Metropark Halkalı daire fiyatları 276 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 10 peşinatta, yüzde 15'lik kısım 1 yıl sonra, kalan kısım 36 ay 0 faiz, 48 ay yüzde 0,25 veya 60 ay yüzde 0,39 faiz oranları ile banka kredisiyle ödeniyor. 


Metropark Evleri nerede?

Adres: Atatürk Mah. Şehit Er Necati Özgel Sk. No:2 İkitelli 34303 Küçükçekmeceİstanbul (Eski Bahariye Halı Fabrikası, İETT Garajı Yanı)


Metropark satış ofisi iletişim

Telefon: 444 10 08

Web Adresi: http://teknikyapimetropark.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön