29 / 03 / 2024

Metropark projesinde 60 ay vade!

Metropark projesinde 60 ay vade!

Teknik Yapı'nın Halkalı 'daki Metropark projesinde kampanya devam ediyor. 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı fırsatı ile yüzde 10 indirim fırsatı da bulunuyor.




Teknik Yapı'nın Metropark projesinde kampanya devam ediyor. 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı fırsatı ile yüzde 10 indirim fırsatı bulunuyor. Buna göre yüzde 60 peşinat ödeyenler, kalan yüzde 40'lık tutar için anlaşmalı bankalardan 60 aya kadar sıfır konut finansmanı ile kredi kullanabilecek. Peşinat tutarı yüzde 50 için ise sıfır konut finansmanı oranı 50 ay için geçerli olacak. Benzer şekilde yüzde 35 peşinat için 48 ay. yüzde 25 peşinat için ise 24 ay sıfır konut finansmanı ile kredi kullanım imkanı sağlanacak. 

KDV dahil fiyatlar için noter masrafının da Teknik Yapı tarafından karşılandığı kampanyada peşin alım veya yüzde 25 peşinat/yiizde 75 banka kredisi kullanarak yapılan satışlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında peşinat tutarını da taksitlendirerek ödeme kolaylığı sağlayan Teknik Yapı. bu kapsamda yüzde 5 peşinat ödeyerek daire almak isteyenlerin kalan yüzde 20 peşinat için sıfır finansman oranı ile 4 ara ödeme imkanı ve bakiye yüzde 75'lik tutar için de banka kredisi kullanım fırsatı sunuyor. 


Vatan Ek


Geri Dön